Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

- Så snart man siger, man ikke vil have sex på 'Paradise', så hviler forbandelsen over en, mener den nybagte reality-deltager Nikita Klæstrup. Hør her, om hun røg i kanen i Mexico

Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

Her kan du se hele interviewet med Nikita Klæstrup

Hun er blogger, model, debattør, og nu kan Nikita Klæstrup også skrive reality-deltager på det efterhånden lange CV.

Den 21-årige skønhed medvirker i dette års udgave af TV3-programmet 'Paradise Hotel', hvor unge og smukke mennesker fyrer den af på et luksus-hotel helt ovre i Mexico.

Så brød Nikitas bryster ud af kjolen

Brunetten fra Lolland er ikke meget for at afsløre, hvad hendes rolle i reality-showet præcist går ud på, men hun valgte at takke ja, fordi det lød ganske glimrende med et ophold i Amerika.

- Jeg har en helt anden rolle på hotellet, som jeg ikke kan afsløre så meget om, men det bliver rigtig spændende, lyder det fra Nikita Klæstrup, som var den mest googlede danske kvinde i 2015.

Google afslører: Hende søgte danskerne mest på i 2015

I 'Paradise Hotel' hører det ikke til sjældenhederne, at deltagerne hopper i kanen med hinanden, men Nikita Klæstrup ville ikke før sin medvirken i programmet svare på spørgsmålet om, hvorvidt hun kunne finde på at dyrke lagen-gymnastik for åben skærm.

- Lige så snart man siger, jeg vil ikke have sex på 'Paradise Hotel', så hviler forbandelsen over en, og så kommer man til at have sex, siger Nikita Klæstrup, som for tiden går og møsser lidt med modellen Oliver Bjerrehus.

I klippet herover artiklen kan du se Nikita Klæstrup fortælle, om hun endte med at have sex på 'Paradise Hotel'.

Nu løfter Nikita sløret for forholdet til Oliver

Suzanne Bjerrehuus: Nikita er da sød

Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

Her kan du se Nikita tale om modtagelsen på 'Paradise Hotel'.