Paradise-Pernille har tårnhøjt snit: - Det har været nemmere end forventet

Pernille Nygaard kan snart kalde sig student - lige nu med et snit på 11,4, fortæller hun

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun blev kendt som 'Dumme Pernille' fra reality-programmet Paradise Hotel, men noget kunne tyde på, at det øgenavn ikke var fortjent. Lige nu går 25-årige Pernille Nygaard på hf, som hun afslutter i slutningen af måneden - og med blot fire eksaminer igen ligger hendes snit på 11,4.

Det fortæller Pernille Nygaard til Ekstra Bladet.

Hun synes ikke, det har været svært at opnå de høje karakterer.

- Det har været nemmere, end jeg havde forventet. Jeg er kommet ud med følelsen: 'Var det bare det, jeg skulle gøre for at få en topkarakter'?, siger den tidligere reality-deltager og fortæller, at hun nu er nervøs for at få dårlige karakterer til sine sidste eksaminer, fordi hun har sagt sådan.

8 reality-stjerner: Det laver vi i dag

16-årig: Gymnasiet spild af tid
Udmeldingen kommer samtidig med, at den 16-årige Marcus Randrup har vakt opsigt med en udtalelse i BT om, at det faglige niveau i gymnasiet er for ringe.

Dansk-amerikanske Marcus Randrup rejste for knap et år siden fra sin familie i Los Angeles for at gå i gymnasiet i Danmark. Men allerede efter et år på et dansk gymnasium har han nu købt en flybillet tilbage til USA for at gå på 'high school' i Laguna Beach, Californien.

- Det har været spild af tid. Jeg har i løbet af et år oplevet alt for mange aflyste timer, et stort fravær blandt eleverne og for få lektier, fortæller Marcus Randrup til Ekstra Bladet om tiden i gymnasiet i Danmark.

- Mine medstuderende er dovne, sløve og uden respekt. Hør debatten mellem to unge studerende lige her.

1.g'er dropper dansk gymnasium: Mine medstuderende er dovne, sløve og uden respekt

Pernille Nygaard mener, at det faglige niveau i gymnasiet er fint - hverken for lavt eller for højt.

- Men det er ærgerligt, at der er mange alt for unge gymnasieelever, som ikke tager det seriøst nok, siger hun.

Engang Dumme-Pernille fra 'Paradise Hotel'. Nu får hun studenterhuen

'Paradise Hotel har reddet mig'
En af de største grunde til succesen i skolen er ifølge Pernille selv, at hun er blevet mere moden og parat til gymnasiet.

- Den gang, jeg selv var i gymnasie-alderen, var jeg ikke særlig motiveret. Det er meget få unge mennesker, der virkelig er motiverede. Resten daser bare igennem gymnasiet for at få en uddannelse ligesom alle andre, fordi det er det, man gør, siger hun.

Hun mener, at det har været godt for hende at medvirke i Paradise Hotel.

- Hvis jeg havde taget min hf i stedet for at være med i Paradise, havde jeg fået et snit på 02. Paradise Hotel har reddet mig. Jeg var alt for mærkelig og festglad dengang. Der var skolen slet ikke mig, siger den 25-årige studerende.

Det er blondinen her, der altså lige nu - ifølge eget udsagn - står med et snit på 11,4. Klippet stammer fra 2012, hvor Pernille, efter sin medvirken i Paradise Hotel blev kendt som 'Dumme Pernille'. (Video: Troels Trier)

Paradise-Pernilles mor: Jeg græd, da hun meldte sig til

Hun har en klar taktik, hun benytter sig af, når hun skal til eksamen.

- Jeg skal prøve at interessere mig så meget som muligt for det fag, jeg skal op i - så får jeg automatisk en god karakter.

Pernille Nygaard er i tvivl om, hvad hun skal efter gymnasiet. Men det er sikkert, at hun ikke skal have noget sabbatår. Hun regner med at ville læse enten erhvervspsykologi på CBS eller jura på Københavns Universitet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind