Paradise-Sammi vandt over kæreste i voldssag

Realitystjernen blev anklaget for at slå ekskæresten

- Anklageren ville have, jeg skulle have 20 dages fængsel og samfundstjeneste, mens min forsvarer sagde, jeg skulle frifindes, fortæller Sammi om retssagen. (Privatfoto)
- Anklageren ville have, jeg skulle have 20 dages fængsel og samfundstjeneste, mens min forsvarer sagde, jeg skulle frifindes, fortæller Sammi om retssagen. (Privatfoto)

Smilet har været stivnet hos den normalt så glade tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, Sammi.

De seneste måneder har han været trukket igennem et retsligt drama, hvor hans ekskæreste beskyldte ham for at have slået hende.

- Jeg slog op med hende, og ti dage senere ringede politiet og sagde, hun havde anmeldt mig for vold, siger 20-årige Sammi til Ekstra Bladet.

I starten af august var han i retten for at forsvare sig mod anklagerne fra sin jævnaldrende ekskæreste, hvis navn er Ekstra Bladets redaktion bekendt.

- Hun anklagede mig for, at jeg har skulle have slået hende, revet hende i armen og i håret, siger Sammi.

Paradise-Sammi tabte 42 kilo efter mobning

Sagen kort
Sammi og hans nu ekskæreste var sammen, før han deltog i 'Paradise Hotel' i november sidste år. Parret fandt sammen igen, efter han kom hjem fra opholdet i Mexico, men den 21. maj i år valgte Sammi dog at afslutte forholdet.

Han fik dog et kæmpe chok, da han ti dage senere blev ringet op af politiet.

- Hun indgav falsk anklage mod mig, efter jeg ikke ville hende længere. Fordi jeg droppede hende, anmeldte hun mig for vold, fortæller Sammi og genkalder situationen:

- Hun har anmeldt mig for vold, og politiet siger, jeg skal komme på politistationen med det samme, for ellers kommer der en vogn og henter mig. Det siger jeg ja til med det samme, for jeg har ikke noget at skjule, og jeg er ked af det og oprørt, husker Sammi.

Samme dag har ekskæresten afleveret billeder på politistationen, som viser nogle blå mærker.

- Da hun indgav anmeldelse om vold to dage efter den 21 maj, var der ingen billeder. Det afleverede hun først ti dage efter, det skulle være sket. Men der er ingen lægeerklæring eller noget som helst, siger Sammi, som har svært ved at forklare, hvordan sagen endte i retten, eftersom han mener, at der er flere beviser på, at han ikke slog ekskæresten den aften, hvor de havde et højlydt skænderi ude foran sin og moderens lejlighed.

Sammis mor var vidne
- Min mor så vores skænderi fra altanen, og hun vidnede også i retten, siger Sammi, som heller ikke mener, at ekskærestens efterfølgende opførsel giver nogen mening, hvis han skulle have været voldelig over for hende.

- Hun blev og sov, efter jeg ifølge hende skulle have slået hende, og om morgenen prøvede hun at redde trådene ud og spurgte, om vi skulle være kærester igen, siger Sammi, som afviste hende.

Ligeledes blev sagen afvist i Københavns Byret den 4. august. Et enig panel af en dommer og to domsmænd frifandt Sammi, og staten skal nu betale sagens omkostninger.

Ekskæresten har fået polititilhold
Sammi har først nu valgt at fortælle om sagen, fordi fristen for at anke er udløbet.

For selv om han har været sikker i sin sag, så har han alligevel været bange for udfaldet.

- Min advokat sagde, jeg slet ikke skulle være nervøs, men det er klart, man er nervøs, når man står over for tre dommere, fortæller Sammi, der helt har lagt ekskæresten på is.

- Jeg valgte at cutte kontakte med hende, og hun har fået polititilhold mod mig året ud.

Paradise-drengene går catwalk i underbukser

Nu har han dog fået den forfærdelige sag så meget på afstand, at han igen har fundet kærligheden.

- Nu har jeg fundet mig en sød pige, og hun har hjulpet mig med at blive en gladere dreng igen. Det er sgu ikke sjovt for en 20-årig dreng at skulle tænke på at skulle i fængsel. Man har de værste tanker, når man oplever sådan noget, fortæller Sammi, der har mødt kæresten Josephine gennem en 'Paradise'-kollega, Nanna.

- Josephine er Nannas bedste veninde. Vi mødte hinanden til en fest og vi har kendt hinanden i to måneder. Hun er stille og moden og vil mig det bedste, fortæller Sammi glædestrålende om Josephine, der læser forberedende til at blive politibetjent.

(Ekstra Bladet har været i kontakt med Sammis ekskæreste, som ikke har ønsket at kommentere sagen)

Sammi med sin nye kæreste Josephine. (Privatfoto)
Sammi med sin nye kæreste Josephine. (Privatfoto)

TV: Paradise-deltagere sætter deres manddom på prøve