'Paradise'-vinder viser kæresten frem

Parret er netop nu på ferie i Istanbul, hvor de nyder kærligheden

Anders Schultz er nu klar til at vise kæresten frem. Foto: ANTHON UNGER
Anders Schultz er nu klar til at vise kæresten frem. Foto: ANTHON UNGER
Følg Danske kendte

- Der er en sød pige, som jeg har kendt i lang tid, men jeg ikke ønsker at sige navnet på. Hende vil jeg gerne invitere til Rom.

Sådan sagde Anders Schultz blandt andet i maj, da Ekstra Bladet spurgte til, hvordan gevinsten på 250.000 kroner skulle bruges.

De vandt ’Paradise Hotel’: Sådan skal pengene bruges

Til Rom kom de, og nu er den blonde aarhusianer klar til at vise damen frem. Hun er 23 år og hedder Line.

- Vi har kendt hinanden i over et år, men er først blevet kærester for en lille måneds tid siden - det var i hvert fald der, vi har sat titel på det over for hinanden, skriver Anders Schultz i en mail til Ekstra Bladet, da han netop nu er på ferie med kæresten - denne gang i Istanbul, Tyrkiet.

Det er den smukke unge dame, der har fået 'Paradise'-vinderen på krogen. Foto: Privatfoto
Det er den smukke unge dame, der har fået 'Paradise'-vinderen på krogen. Foto: Privatfoto

I et længere blogindlæg præsenterede han forleden kvinden i sit liv. Det var nemlig ikke så lige til. Han skulle til ’Paradise Hotel’, og da han kom hjem, forsøgte han at få hende ud af hovedet og løbe fra følelserne, indtil en ven mere eller mindre tvang den forelskede paradiso til at skrive til hende. Det er den korte version. Den lange kan læses her.

Husker du Sidney Lee? Det laver han i dag

Direkte adspurgt hvad der har ændret sig siden 'Paradise Hotel'-finalen, siden han nu er klar til at vise kæresten frem, siger han til Ekstra Bladet:

- Vi havde lige brug for en tid til at finde ud af, hvor vi stod i forhold til hinanden, før vi var klar til at stå frem foran hele Danmark - medieopmærksomhed kan godt komplicere tingene, og det ville vi ikke have. Men nu ved vi præcis, hvor vi står som kærester, så nu kan vi stå frem. Og så ville jeg også bare gerne selv have lov at være den der ’viste hende frem’ på min egen måde i stedet for, at folk kunne få lov at læse om det i bladene som det første.

’Paradise Hotel’-deltagere møder mange i byen, der finder dem interessante. Hvad var det, Line kunne, som de andre ikke kunne?

- Vi møder en del i byen, men det Line og jeg har, er en virkelig tæt forbindelse til hinanden, og vores forhold stikker dybere end det overfladiske. Hun kender mig, som ingen før har gjort, og hun støtter mig igennem de ting, jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det samme for hende - det er ikke lige en forbindelse, man finder på en bytur. Selvom vi faktisk mødtes i byen haha, skriver han.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag