Pause på ubestemt tid: TV2-vært skal under kniven

TV2-værten Miriam Zesler har måttet holde en længere pause fra sit job på TV2 News

Miriam Zesler har det sidste stykke tid ikke været på job som vært på TV2 News. Foto: Per Arnesen/TV2
Miriam Zesler har det sidste stykke tid ikke været på job som vært på TV2 News. Foto: Per Arnesen/TV2

Tv-værten Miriam Zesler plejer dagligt at tone frem på danskernes tv-skærme, når de tuner ind på TV2 News for at blive opdateret på dagens nyheder.

Men den seneste tid har den 41-årige vært ikke været at finde i danskernes tv, og det er der flere gode grunde til.

Først satte coronavirus nemlig en stopper for hendes daglige tv-optrædener, idet udbredelsen af virussen gjorde, at de på TV2 var nødt til at sætte restriktioner på, hvor mange værter de måtte være i studiet ad gangen. Dernæst skulle Zesler afholde restferie, og nu er der så kommet endnu en ting i vejen.

Ingemanns drømmetjans: - Det gjorde et kæmpe indtryk

Mandag har TV2-værten nemlig lagt sig under kniven for at gennemgå en operation.

'Jeg skal have syet mavemusklerne sammen, plejer jeg at forklare, for ikke at sige, at jeg har mavebrok, der skal klipses sammen i en kikkertoperation, som lyder knap så charmerende,' skriver Miriam Zesler i et opslag på sin Facebook-profil.

Udskudt på grund af corona
I opslaget forklarer hun ligeledes, at hun for et halvt år siden opdagede en bule under sit maveskind, og at hun derefter blev skannet.

'Efter scanninger og at have rådført mig med dem, der ved noget om den slags, besluttede jeg mig for at få det fikset, inden det kunne blive et problem,' skriver Miriam Zesler, der dog flere gange har fået udskudt sin operation grundet coronavirus.

'Men så corona. Aflysning. Udskydelse. Lang pause. Nu er knive, skalpeller og de seje kitler så småt i gang igen på operationsstuerne, og jeg indtager en af dem på langs mandag,' skriver hun og fortsætter:

'Det skulle da kun lige blive forhindret af en covid-19 test, jeg fik lavet lørdag. Torsdag indførte myndighederne nye regler om obligatoriske tests inden en operation, og lørdag cyklede jeg ud til Bispebjerg Hospital efter en elektronisk garanti om den sidste ledige tid på en sms og blev podet. To be continued. Med eller uden brok. Men kun uden covid-19,' skriver hun videre.

Det er endnu uvist, hvornår Zesler vender tilbage til skærmen.

Trodser coronavirus: Sådan påvirkes populært TV2-program

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Miriam Zesler, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Dele af sundhedsvæsnet genåbner, lød det fra Mette Frederiksen på et pressemøde 14. april. Video: Ritzau Scanpix.