Pernille Blume om P3-video: - Jeg har ikke set den

Den olympiske guldvinder har ikke set den frækkert af en musikvideo, som Danmarks Radios P3 har lavet om hende

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sent i aftes landede Pernille Blume i Københavns Lufthavn med sine OL-medaljer om halsen. Den 22-årige svømmer dumpede lige ned i en heftig debat om den musikvideo, som radiokanalen P3 har lavet om hende.

Pernille Blumes mor, Pia, der stod klar i lufthavnen til at tage imod sin guldvinder, er rasende over, at Danmarks Radio har lavet musikvideoen.

Pernille Blumes mor raser over klam P3-video

- Jeg synes, at både sangens tekst og videoen underkender min datters hårde arbejde gennem 20 år. Pernille har lagt mængder af hårdt arbejde i at komme så langt. Og hun var altså den første under OL i Rio, der vandt en guldmedalje til  Danmark, og det er oven i købet 68 år siden, at Danmark sidst vandt guld til  OL i svømning. Det er ærgerligt, at jeg som mor skal opleve sådanne klamme ting, der kommer til  udtryk i den video. Den video er bare klam. Den er decideret klam. Og jeg blev selvfølgelig meget ked af det, da jeg hørte om den, sagde hun i går til Ekstra Bladet.

I videoen bliver der blandt andet sunget:

'Du ligger der og smiler sjaskvåd', 'ku ik' drømme om at drømme om dig til en tømning af mit sæd-depot', 'Du får noget til at vokse og dunke i min krop', og det mener mange er, at gå langt over grænsen.

Hovedpersonen selv har endnu haft tid til at beskæftige sig med P3s perversiteter, fortalte hun i aftes.

- Jeg har faktisk ikke set og hørt den. Jeg har været i en boble i Rio, fortalte hun til Ekstra Bladet i aftes, kort efter hun var landet i Danmark efter OL-eventyret i Brasilien.

Læsernes dom over DR's Blume-video: Tag den ned

Ekstra Bladets læsere er til gengæld ikke i tvivl om, at videoen går over stregen. Hele 71 procent af Ekstra Bladet læsere mener, at P3s video er utilstedelig.

Se videoen her:

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind