Pernille Skipper flytter i kollektiv med 'Monte Carlo'-vært

Folketingspolitikeren og hendes mand har købt hus på Nørrebro med den tidligere radiovært Esben Bjerre og hans kone

Enhedslisten-politikeren har sammen med sin mand smidt 4,25 mio. kroner for halvdelen af at hus på Nørrebro. Foto: Finn Frandsen
Enhedslisten-politikeren har sammen med sin mand smidt 4,25 mio. kroner for halvdelen af at hus på Nørrebro. Foto: Finn Frandsen

Pernille Skipper, der er medlem af Folketinget for Enhedslisten, er blevet husejer.

Det skriver den 33-årige Skipper på sin Facebook-profil.

'Jeg skal ingen steder. Min sommer går med det her. Byggerod. Jeg er nemlig blevet husejer. Sammen med de her tre andre skønne mennesker har jeg købt et gammelt, faldefærdigt og helt igennem fantastiske hus lige i hjertet af Nørrebro. Og her skal vores to familier bygge, bakse og bo sammen. I hver vores lejlighed og fællesrum i stuen. Kæmpe optur på hippie-skalaen og lykke-barometeret!'

Af det medfølgende billede fremgår det, at hun og hendes mand, DR-journalisten Oliver Routhe Skov, har købt huset med venneparret Esben Bjerre, der tidligere var kendt som den ene halvdel af radioprogrammet 'Monte Carlo' og fast makker med Peter 'Snebolden' Falktoft og dennes kæreste, journalisten Sisse Sejr-Nørgaard.

Pernille Skipper og hendes mand blev hemmeligt gift i 2015 og blev forældre til deres første barn, en lille pige, i oktober. Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard har også en datter, som er fire år.

Pernille Skipper skal være mor

De nybagte husejere fotograferet ved en tidligere lejlighed. Foto: All Over Press
De nybagte husejere fotograferet ved en tidligere lejlighed. Foto: All Over Press
 

Ulighedsmaskine
Skipper, der tidligere har været i mediernes søgelys på grund af et tidligere huskøb, tager sig alle forholdsregler og tilføjer således et lille post scriptum.

'PS. Nu ved jeg, at der kan være interesse for boligejere på venstrefløjen hos pressen. Så: Huset har kostet 4,25 mio. kr. for hver familie. Hver lejlighed er 90 kvm plus fællesrum i stueetagen. Og det er bygget i 1864. Det var vist det.'

Både hun, hendes mand og Esben Bjerre har i øvrigt fået adressebeskyttelse.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at Skipper i ni år nød godt af et forældrekøb, som hendes partikollega Rune Lund har omtalt som en 'ulighedsmaskine'.

I 2013 købte hun lejligheden af sin mor til en yderst favorabel pris – cirka. 600.000 kroner under markedsprisen. Da hun solgte lejligheden igen, endte hun med at tjene 1,2 millioner efter blot tre år på boligmarkedet.

Enhedslistens pressekontakt oplyser til Ekstra Bladet, at Pernille Skipper ikke har yderligere kommentarer til sit huskøb.

Skipper drillet med forældrekøb på talerstolen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær