Pilgaards kæreste raser: Pinligt og useriøst

Hans Pilgaards kæreste langer ud efter medier, der har tilladt sig at påpege, at 'Knæk Cancer'-showet er en yderst bekostelig affære at producere

Hans Pilgaards kæreste Jobbe Joller Hansen finder sig ikke i kritik af TV 2's årlige 'Knæk Cancer'-show. (Foto: Claus Bonnerup)
Hans Pilgaards kæreste Jobbe Joller Hansen finder sig ikke i kritik af TV 2's årlige 'Knæk Cancer'-show. (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Vælter ind med hilsner efter Pilgaards cancer-chok

Aftenens Knæk Cancer-show: Så mange millioner går til regninger

Den populære 'Hvem vil være millionær'-vært Hans Pilgaard sprængte lidt af en bombe ved lørdagens store indsamlingsshow "Knæk Cancer", da han afslørede, at han fik konstateret tarmkræft i marts.

Men dækningen af indsamlingsshowet har ifølge Hans Pilgaards kæreste, Jobbe Hansen, været alt for fokuseret på, at produktionen har kostet 21 millioner kroner.

- Debatten om hvorvidt 21 millioner kroner er for mange penge til at producere 'Knæk Cancer' for, som ellers kunne være gået til Kræftens Bekæmpelse, er ganske enkelt for unuanceret og journalisterne tager deres profession for useriøst, skriver Jobbe Hansen på Facebook.

Hans Pilgaard: Jeg har kræft

Krampagtig kritik
Hans Pilgaards kæreste, som er formand i foreningen 'Homosocialt Fællesskab', mener debatten mangler nuancer, og kalder det for 'kopier-og-sæt-ind-journalistik'. Særligt har 25-årige Jobbe Hansen set sig gal på Radio24-Syvs debatprogram 'Det, vi taler om'.

- Den debat, som "Det, vi taler om" krampagtigt forsøger at lægge op til, fremstår pinlig og useriøs, fordi den netop mangler essens og rigtig journalistik, men i stedet falder til smagsdommerens skadefro forudindtagelse, skriver han.

Tv koster penge
Jobbe Hansen, som tidligere har vundet 'Mr. Gay', argumenterer for, at tv generelt koster mange penge, og at resultatet ofte står mål med udgifterne.

- Så er 21 millioner kroner for meget? Nu hvor jeg ikke er uddannet journalist, kan jeg godt tillade mig at sige, at nej, det er ikke for mange penge. Alle gode produkter koster mere end de dårlige produkter. Derudover må det siges, at parallelt med at udgifterne til 'Knæk Cancer' er steget, er det samlede beløb, som er blevet indsamlet, også steget betydeligt, konkluderer 25-årige Jobbe Hansen.

På tre år er udgifterne til 'Knæk Cancer' desuden næsten fordoblet, fra 11, 2 millioner i 2012 til 21 millioner i 2014. Det indsamlede beløb er i samme periode steget med lidt over 50 procent.

Knæk Cancer: Så meget gav danskerne

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+