Plastikkonge politianmeldt

Efterforskningsleder ved politiet bekræfter, at man har en sag kørende mod klinikejer Søren Aaboe Jørgensen

Søren Aaboe Jørgensen er gået konkurs med sin skønhedsklinik. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4
Søren Aaboe Jørgensen er gået konkurs med sin skønhedsklinik. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4

Den danske reality-stjerne Søren Aaboe Jørgensen, som er kendt fra Kanal 4-programmet 'Plastikkongerne', er blevet politianmeldt.

Det skriver Nordjyske.

Ifølge mediet drejer anmeldelsen sig om en konkurssag. Søren Aaboe Jørgensen gik nemlig tilbage i oktober 2019 konkurs med sin skønhedsklinik Best Age International ApS. Efterfølgende har kurator Hanne Bruun Jacobsen fundet frem til, at tv-kendissen har hævet 855.000 kroner på firmakortet til eget forbrug uden at betale skat.

Det har kastet en politianmeldelse af sig for ulovlige anpartshaverlån. Desuden har kurator anmodet om en konkurskarantæne mod Søren Aaboe Jørgensen, som ifølge Proff.dk stadig ejer selskabet Danish Beauty ApS.

Asger Lehmann Høj er skattechef i revision-og rådgivningsselskabet Beierholm. Han fortæller til Nordjyske, at reality-stjernen kan se frem til at skulle betale en klækkelig sum tilbage til Skat, og at han formentlig får forbud mod at drive virksomhed i tre år.

- Jeg er ret sikker på, at han får det (konkurskarantæne, red.). Han har misbrugt sin stilling. Han har opført sig meget uklogt. Fordi han ikke har samarbejdet med kurator, fordi han har nogle tidligere selskaber, der er gået konkurs, og fordi han har oparbejdet en gæld på mindst 1,7 millioner i selskabet -og så ikke fået udarbejdet bogføring og indsendt regnskaberne,

Frygt for alderdom
Blot en måned før Søren Aaboe Jørgensen gik konkurs med sin skønhedsklinik, talte Ekstra Bladet med ham. Her var det dog ikke en skrantende økonomi, som plastikkongen frygtede, men alderen, fortalte den 60-årige tv-kendis dengang:

- Det, der skræmmer mig, er, når jeg ikke kan mere. I dag ser jeg yngre ud, end da jeg var 40 år. Jeg er ikke bange for at blive gammel, men for at se gammel ud. Det er jeg, fordi jeg har det så godt, og jeg er ikke klar til at forlade den her verden. Og når det først begynder at gå ned ad bakke, så går det stærkt.

Det har ikke været muligt for Nordjyske at få en kommentar fra Søren Aaboe Jørgensen. Ekstra Bladet forsøger samtidig at få en kommentar fra Søren Aaboe Jørgensen.

Vild forvandling: Fra 118 kilo til Barbie-Ken