Politiet undersøger sammenhæng

Kendismægleren Jesper Nielsen fik i sidste uge smadret ruderne til tre af de butikker, han lægger navn til. Politiet undersøger, om der er en sammenhæng

Jesper Nielsen lægger navn til 16 butikker og der er flere på vej. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Jesper Nielsen lægger navn til 16 butikker og der er flere på vej. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ved du noget om sagen? Så kontakt journalist Pernille Christensen på pc@eb.dk.

Glasskårene flød foran tre nordsjællandske ejendomsmægler-forretninger i sidste uge.

Jesper Nielsen, der er kendt fra DR-programmerne 'Hammerslag' og i 'I hus til halsen', lægger navn til alle de tre butikker, der fik ruderne knust af endnu ukendte gerningsmænd.

Om den systematiske hærværk mod kædens butikker er tilfældig, eller der er en sammenhæng, er Nordsjællands Politi netop nu ved at undersøge, skriver politikommissær Christian Marcussen i en mail til Ekstra Bladet.

'Vi er stadig i den indledende fase af efterforskningen, og vi mangler stadig et par afhøringer, inden vi kan sige noget om, hvorvidt der er en sammenhæng i sagerne, men da der er et sammenfald i gerningsstederne, kan vi ikke udelukke, at der er tale om den eller de samme gerningspersoner', skriver han.

Alle ruder knust
Den første butik, der blev udsat for hærværk, ligger i Charlottenlund. Her blev samtlige ruder i forretningen, der ligger på et hjørne, knust, fremgår det af politiets rapport.

'Klokken 20.53 blev det anmeldt, at alle ruderne i en ejendomsmæglerforretning på Ordrupvej var blevet smadret af en ukendt gerningsperson på et ukendt tidspunkt', står der i døgnrapporten.

Aftenen efter var det Jesper Nielsen-butikken i Kongens Lyngby, der blev udsat for hærværk.

'En rude til Jesper Nielsen Ejendomsmæglerforretning på Jernbanevej er mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 08.00 blevet knust. Hærværket blev anmeldt klokken 08.30', fremgår det af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Også Jesper Nielsen-ejendomsmægleren i Holte har været udsat for hærværk i form af smadrede vinduer.

Vi undrer os
Ekstra Bladet ville gerne have spurgt Jesper Nielsen, om han mener, at der kan være en sammenhæng i sidste uges hærværk. Han ønsker ikke at udtale sig, men henviser i stedet til pressemedarbejder Alexander Winther.

- Ja, det er rigtigt, at der er ødelagt ruder i tre butikker. Det er politianmeldt, og vi giver politiet ro til arbejde. Det er ubehageligt og ærgerligt, og vi undrer os. Vi har ikke noget udestående med nogen kunder, sagde han mandag til Ekstra Bladet

- Har I nogen idé om, hvorfor det her er sket?

- Nej, det har vi ikke. Det er besynderligt, lød det fra Alexander Winther.

Ekstra Bladet har været i kontakt med indehaverne af de tre Jesper Nielsen-butikker, der er blevet ramt af hærværk.

Ingen af dem vil kommentere de knuste ruder, men henviser til Alexander Winther. De afviser alle tre, at de har fået mundkurv på.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+