Politisk leder og rigmand: Kærligheden holdt ikke

Pernille Vermund og Lars Tvede ikke kærester længere

Pernille Vermund - 'det springende punkt er, at vi bor i hvert sit land'. Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritrzau Scanpix
Pernille Vermund - 'det springende punkt er, at vi bor i hvert sit land'. Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritrzau Scanpix

Lederen af partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, 42 år, og rigmanden Lars Tvede, 61 og med bopæl i Schweiz, er ikke længere kærester.

Det skriver BT, der har fået forliset bekræftet af begge parter.

'Det springende punkt er, at vi bor i hvert sit land. Jeg er her og kommer ikke til at tage herfra, og Lars holder af at være i Schweiz og har begrænsede muligheder for at være i Danmark af hensyn til sit job. Vi har hvert vores liv, og jeg har sat et stort projekt i søen, som jeg ikke kan vige fra for at sidde og være romantisk, siger Pernille Vermund til BT.

Partileder vil have folkeafstemning om dansk EU-medlemskab

 

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra parti-lederen.

Lars Tvede - har travlt i Schweiz. Foto: Nikolaj Svennevig/Ritzau Scanpix
Lars Tvede - har travlt i Schweiz. Foto: Nikolaj Svennevig/Ritzau Scanpix
 

Fuldstændigt forelsket
Fra Schweiz afviser Lars Tvede at give interview til Ekstra Bladet, men i en mail skriver han:

'Jeg har jo kendt Pernille siden efteråret 2016, og jeg blev meget hurtigt fuldstændigt forelsket i hende. Nu kan man vel ikke forklare forelskelse, men hun er en dejlig pige med en enorm energi og personlighed og er iøvrigt lynende intelligent'.

'Desværre for mig er hun også leder af et politisk parti, som er hendes kald og prioritet, og som hun kæmper for dag og nat. Derudover har hun tre små drenge fulde af energi, ernærer sig som arkitekt, bruger mange timer på sport og bor, for at det ikke skal være løgn, i et andet land end jeg'.

Ny partileder sviner Zenia Stampe: 'Du er spejlblank'

'Jeg selv har jeg smadder travlt, hvor jeg bl.a., siden jeg mødte hende, har skrevet en bog og opbygget en venture fond, som har investeret i 11 viirksomheder. Så i praksis var vi næsten aldrig sammen, og vi kunne ikke rigtigt finde en vej ud af det', skriver han.

'Lars er stadig en dejlig mand'. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
'Lars er stadig en dejlig mand'. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
 

Surt brud
På et spørgsmål om bruddet var en fælles beslutning siger Pernille Vermund til BT:

- Vi er nok enige om, at vi stadig er rigtig glade for hinanden. Jeg synes stadig, Lars er en dejlig mand. Det er jo en meget rationel beslutning at træffe, fordi man på et tidspunkt når til et punkt, hvor det er for opslidende, og hvor det koster mere, end det giver. På den måde er det et surt brud.

Parret erklærede offentligt deres kærlighed, da de stod frem i november 2016 i forbindelse med et arrangement på Copenhagen Business School.

Engell: Pernille Vermund er politisk kannibal

Efter nogle professionelle møder havde Lars Tvede sagt ja til at holde tale på Nye Borgerliges årsmøde, og 'ja, så... blev det pludselig hyggeligt', som Pernille Vermund udtrykte det dengang.