Populær DR-vært skal brystopereres for tredje gang: Jeg er træt af det

Radioværten Sara Bro fik tidligere på året fjernet sine bryster, fordi hun havde forstadier til brystkræft. Nu skal hun gennemgå endnu en operation

Radioværten Sara Bro skal opereres for tredje gang på kort tid. Foto: Michael Stub
Radioværten Sara Bro skal opereres for tredje gang på kort tid. Foto: Michael Stub

Radioværten Sara Bro er en fast del af mange danskeres morgen, når hun i hverdagene i selskab med Tue Blædel og Tony Scott kan høres i radioen i det populære morgenprogram 'Go' Morgen P3'.

Derfor var der også mange, der savnede Sara Bros tilstedeværelse, da den populære radiovært tidligere på året var væk fra morgenprogrammet, fordi en kontrol havde vist, at hun havde forstadier til brystkræft.

Det skete bare 15 år efter, at hun som 27-årig blev diagnosticeret med brystkræft og måtte igennem en hård kemobehandling.

Efter lægerne konstaterede, at Sara Bro havde forstadier til brystkræft, blev hun tilbudt at få fjernet begge bryster, en såkaldt mastektomi, så hun har mindre risiko for at udvikle brystkræft igen. Det tilbud takkede hun ja til, og hun fik derfor fjernet sine bryster og fik senere lavet nye.

Ærlige Sara Bro: Jeg har sendt nøgenbilleder

Men nu må de danske radiolyttere igen undvære Sara Bro. Hun skal nemlig gennemgå endnu en operation i forbindelse med sin mastektomi tirsdag.

Det afslørede hun i 'Go' Morgen P3' mandag morgen.

- De to store operationer er overstået. Det var dem, der gjorde mega ondt og var virkelig langvarige. Nu skal brysterne gøres mere naturlige. Jeg skal have taget fedt fra et andet sted på kroppen og have puttet det op i brysterne, fortalte hun til sine to medværter mandag morgen.

Sara Bro afslører: Har fået 15 år yngre kæreste

Havde flere valgmuligheder
I programmet fortalte Sara Bro, at hun kunne vælge mellem forskellige operationer i forbindelse med, at hun fik fjernet sine bryster.

- Jeg kunne godt have valgt bare at få fjernet brysterne helt, altså bum færdig, ud med dem. To ar, ingenting. Det er der nogle, der vælger, og så er det hurtigt overstået. Og så kunne man vælge det, jeg har valgt, som er implantater kombineret med eget fedt, men man kunne også have valgt ren fedt. Men som lægerne sagde, så ville jeg få nogle meget små bryster. Det synes jeg jo er ret morsomt, fordi så fik de samtidig sagt, at jeg ikke havde så meget fedt på kroppen, sagde hun med et grin.

Sara Bro er sammen med Tue Blædel og Tony Scott vært på 'Go' Morgen P3'. Foto: Petra Kiels/DR
Sara Bro er sammen med Tue Blædel og Tony Scott vært på 'Go' Morgen P3'. Foto: Petra Kiels/DR
 

Dansk radiovært: Mine bryster er blevet dobbelt så store

Ifølge Sara Bro er der en særlig grund til, at hun har valgt den løsning, hvor man kombinerer fedt og implantater og ikke den, hvor man udelukkende får sat fedt ind i brysterne.

- Jeg har tænkt meget over, hvorfor jeg ikke valgte det (kun at få fedt, red.), for det er jo mere naturligt på en eller anden måde, og jeg synes også, at det er genialt, at man kan gøre det på den måde, men jeg vil bare gerne have, at mine bryster ser ud, som de plejer. Jeg er ikke interesseret i at få nogle andre bryster, mindre eller du ved, så derfor har jeg valgt den her kombination. Det betyder lidt flere operationer. Det er selvfølgelig irriterende, men sådan er det, sagde Sara Bro i programmet.

I 'Go' Morgen P3' har hun tidligere afsløret, at hendes bryster er blevet dobbelt så store som før, efter hun har fået rekonstrueret sine bryster.

DR ryster P3-posen gevaldigt - Tre populære værter forsvinder

Er irriterende
Da en af medværterne i programmet spørger Sara Bro, om hun ikke snart er træt af at rende ind og ud af hospitalet, lægger den kvindelige radiovært da heller ikke skjul på, at operationerne tærer på kræfterne.

- Det kunne sagtens have været overstået hurtigere. Men her lige efter sommerferien bad jeg faktisk lægerne om, om vi ikke kunne udskyde det hele et halvt år, fordi jeg er træt af at skulle opereres hele tiden. 'Træt af det' lyder også så pisse forkælet, men jeg ville bare gerne have et halvt år, hvor vi kunne sende (programmet, red.), og jeg kunne tage på ferie med familien og ikke skulle tænke over det. Så det synes jeg har været rigtig godt, og nu føler jeg, at jeg er klar igen til at tage de operationer, der kommer, siger Sara Bro og understreger, at den tredje operation ikke bliver den sidste. Hun skal nemlig gennemgå flere operationer i det nye år.

Radiovært fra P3 frygter kræften vender tilbage

I programmet fortæller Sara Bro, at hun skal være væk fra æteren i en lille uges tid, men at hun allerede vender stærkt tilbage til P3-programmet mandag i uge fire.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Sara Bro, som dog oplyser, at hun ikke har yderligere kommentarer til operationen.