Populær tv-vært er blevet far igen

Tv-værten Adam Duvå Hall har fået et lille datter, efter at hans kæreste Christine Gjødsbøl Jensen fødte parrets andet barn 1. december

Adam Duvå Hall er nu far til to. (Foto: Mogens Flindt)
Adam Duvå Hall er nu far til to. (Foto: Mogens Flindt)

Tv-værten Adam Duvå Hall har fået en tidlig julegave i år. Den 1. december blev han og kæresten Christine Gjødsbøl Jensen nemlig forældre til parrets andet barn, en lille pige.

Nyheden om den lykkelige familieforøgelse afslører den nybagte far selv på sin Instagram-profil, hvor han har lagt et billede op af noget hospitalstøj med klistermærket 'far' skrevet på med blå tusch.

Adam Duvå Hall og Camilla Ottesen står i spidsen for Børneindsamlingen. (Foto: TV3) TV Børneindsamlingen: Se den sjove casting

- Alle har det godt, lyder budskabet fra den 39-årige tv-vært, der har efterfulgt nyheden med et hjerte-symbol.

Norma
Ifølge den nybagte mor har lillepigen næsten allerede fået sit navn:

- Vi kalder hende Norma, og vi satser også på, at det ender med at blive navnet, siger Christine Gjødsbøl Jensen til SE og HØR og tilføjer til bladet, at:

- Adam er meget forelsket i fars pige.

Lykønskningerne er strømmet ind til den lille familie fra venner og bekendte på Instagram-billedet. Blandt andet er der hilsner fra tv-værtinderne Signe Lindkvist og Camilla Ottesen og fra den nybagte mor, radio- og tv-værten Sisse Sejr Nørgaard, der arbejder på Duvå Halls tidligere arbejdsplads P3.

Far til to
I forvejen er Adam Duvå Hall og Christine Gjødsbøl Jensen forældre til den toårige dreng Sonny.

Duvå Hall figurerer i øjeblikket på TV3, hvor han er quizmaster og vært ved større tv-begivenheder, mens kæresten Christine Gjødsbøl Jensen i øjeblikket er på barsel fra jobbet som projektleder ved Aller.