Populær TV2-vært chokerer danskerne med ukendt talent

Det har vakt stor opsigt, at tv-vært Cecilie Beck valgte at gribe mikrofonen og synge under TV2's årskavalkade 'De Største Øjeblikke'

Cecilie Beck har et helt særligt talent. Foto, Jonas Olufson
Cecilie Beck har et helt særligt talent. Foto, Jonas Olufson
Følg Danske kendte

Populær tv-vært taler ud: - Det er fucking hårdt

Populær DR-vært på orlov: Folk truer med at stoppe med at betale licens

Lørdag aften viste TV2 årskavalkaden ’De Største Øjeblikke’, hvor seerne traditionen tro kunne genopleve de største begivenheder fra 2017.

Hen mod showets slutning fik danskerne sig en overraskelse, da TV2-værten Cecilie Beck pludselig brød ud i sang. Og det var ikke hvilken som helst sang.

Cecilie Beck har nemlig fået æren af at lægge stemme til 'Danmark op at stå', som er en støttesang til herrernes fodboldlandshold i forbindelse med deres deltagelse i VM i Rusland i 2018.

Dansk sangerinde har fundet kærligheden igen: - Alt er vildt fantastisk

Og ifølge den populære tv-vært har reaktionerne efter hendes optræden været meget overvældende, og der er på bare få dage tikket mere end 500 beskeder ind til hende via sms og på de sociale medier.

- Det er ubetinget det, jeg har fået flest reaktioner på i hele min karriere som journalist. Folk er så søde. De synes, det er modigt, og nogle synes, at jeg synger godt, siger Cecilie Beck til TV2.

Positive reaktioner
På det sociale medie Instagram vælter det også ind med rosende ord til Cecilie Beck efter hendes optræden.

- Hold da op, hvor du kan synge. Der gik et gisp igennem vores familie. Tak søde, skriver en kvinde på Instagram.

- Du er super god til dit arbejde... MEN - at du også er super god til at optræde og synger så fint - det kom meget bag på mig - godt gået, skriver en anden, mens en tredje fortsætter:

- Det var fantastisk, tillykke med sangen. Bedste sang hele aftenen. Så fortsæt der, og så kan de øvrige sangerinder gå hjem.

Ikke officielle sang
’Danmark op at stå’ med Cecilie Beck i front er dog ikke den officielle VM-sang, da det er DBU, der vælger den. Flere giver dog på Instagram udtryk for, at de håber, DBU vil vælge Cecilie Becks sang.

- Mega god sang - og kanongodt sunget, Cecilie. Håber, DBU vælger den som den officielle VM-sang. Rigtig godt nytår, skriver en kvinde på Instagram.

Cecilie Beck fortæller til TV2, at sangen er indspillet i selvsamme studie som den ikoniske hyldestsang ’Re-Sepp-ten’.

Dansk stjernepar hemmeligt gift

Sangen er skrevet af skuespilleren Niels Olsen, og da redaktøren af 'De Største Øjeblikke’ hørte sangen, syntes han, at det lød så godt, at han valgte, at den skulle synges til selve showet.

Cecilie Beck fik derfor at vide, at hun skulle synge sangen i Operaen i forbindelse med showet, men det gjorde hende ikke nervøs. Hun har nemlig før sunget for et publikum, da hun tidligere har gået til kor og været en del af en jazz-duo.

- Reaktionerne har været meget overvældende, siger Cecilie Beck til Ekstra Bladet.

- Folk kan åbenbart godt lide det, for jeg har lige fået at vide, at sangen ligger nummer 13 på iTunes Top 50-liste, fortæller hun med et grin.

- Så hvis det der med nyhederne svigter, så har du sangen at falde tilbage på?

- Ha ha...det håber jeg nu ikke sker, men det er da altid godt at have en alternativ karriereplan, siger nyhedsværten med et glimt i øjet.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.