Populær TV2-vært trækker stikket: Rørt til tårer for åben skærm

Michèle Bellaiche havde onsdag sin sidste arbejdsdag som vært på 'Go' aften Danmark', og her havde hun svært ved at holde tårerne tilbage

Michèle Bellaiche til uddelingen af tv-prisen i Tivoli Hotel- og Kongrescenter. Foto: Jakob Jørgensen
Michèle Bellaiche til uddelingen af tv-prisen i Tivoli Hotel- og Kongrescenter. Foto: Jakob Jørgensen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Onsdag aften sagde den 45-årige vært Michèle Bellaiche 'Go' aften Danmark' for allersidste gang.

Efter 11 år som vært har hun nemlig valgt at sige 'stop' for at kaste sig over nye projekter. Der var derfor lagt op til det helt store farvel i onsdagens udsendelse af det populære program.

Under udsendelsen overraskede kollegaen Jes Dorph Michèle Bellaiche med et videobånd, der indeholdt video fra hendes første dag som vært i 'Go' aften Danmark' samt rosende ord og hilsner fra en lang række af hendes værtskolleger og kendte danskere, som hun har interviewet i årenes løb.

Blandt hilsnerne gemte der sig ord fra blandt andre Anders Breinholt, Cecilie Frøkjær, Ida Wohlert, Morten Resen og Mikkel Beha.

Populær TV2-vært siger op: Nogle begyndte at græde

Michèle Bellaiche glæder sig til nye udfordringer. Foto: TV2
Michèle Bellaiche glæder sig til nye udfordringer. Foto: TV2

Hilsnerne gjorde et stort indtryk på den garvede tv-vært, der til sidst kæmpede med at holde tårerne tilbage i studiet, og det var der ifølge Michèle Bellaiche en helt særlig grund til.

- Jeg blev faktisk rigtig overvældet over de pæne ord, der blev sagt. Jeg følte, at det var en fin anerkendelse, og det betød rigtig meget for mig. Jeg har jo interviewet rigtig mange i løbet af årene, og der siger jeg altid, at det er i orden at blive følsom, og da jeg så selv sad der i går, så kunne jeg godt mærke, at tårerne virkelig pressede sig på, og det er også okay. Men jeg var meget bevidst om, at jeg var på fjernsyn, så jeg forsøgte at holde lidt igen. Jeg kunne nok godt have sluppet endnu mere løs.

Michèle Bellaiches hårde år: Misbrug og kræft hos mine nærmeste

God dag
Ifølge Michèle Bellaiche var det hårdt for hende at sige farvel til hendes kolleger og til det program, hun har været en del af i så mange år.

- Det var faktisk først i går, at det gik op for mig, at jeg stopper på et program, hvor jeg har været i 11 år. Jeg havde dog en rigtig god dag. Jeg havde forberedt halvdelen af aftenens program aftenen inden, så jeg havde god tid til at være sammen med mine kolleger og hygge mig med dem på min sidste dag. Vi startede dagen ud med morgenmad og champagne, så det var skønt.

TV2-vært i alvorlig ulykke under optagelse til nyt program TV2 har fundet Michèle Bellaiches afløser

Især fællesskabet på 'Go' aften Danmark' kommer hun til at savne.

- Når man laver tv på den her måde, så bliver man jo et hold, og mange af os har arbejdet sammen i mange år. Man bliver på en måde en familie. Jeg er generelt ikke god til at tage afsked, og derfor fokuserede jeg også på at sige til alle, at vi selvfølgelig ses igen, siger hun og fortsætter.

- De var allesammen rigtig, rigtig søde. Jeg kan godt mærke, at der er en forståelse for, at jeg stopper, når jeg har lavet det her så længe. Folk forstår, at jeg gerne vil prøve noget nyt. I går tænkte jeg lidt over, om jeg fortryder det nu. Og det gør man måske nok, når man står over for alle sine gode kollegeer. Selvfølgelig er det sørgerligt.

Meget mere tv
Selvom Michèle Bellaiche stopper på 'Go' aften Danmark', så bliver det dog ikke et endegyldigt farvel til hende på skærmen. Hun skal nemlig lave meget mere tv i fremtiden.

- Jeg bliver jo stadig på TV2 og skal lave tv. Fra i dag går jeg i skarp træning og ser film, film og atter film. Her om en måned skal jeg nemlig være med til at sende 10 timer live, når der kommer Oscars. Så jeg vender stærkt tilbage, siger hun.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+