Populære Linde: Fedt at lave andet end børne-tv

'Zulu Awards' kårede torsdag aften Sofie Linde til årets vært, og det rørte den 26-årige DR-vært

(Foto: Jakob Jørgensen).
(Foto: Jakob Jørgensen).

Det var en overrasket og meget rørt Sofie Linde, der torsdag aften løb med prisen som årets vært til 'Zulu Awards' 2016.

- Det er helt overdrevet. Jeg havde ikke regnet med det. Jeg er virkelig rørt over det, siger Sofie Linde til Ritzau Fokus.

'X Factor'-værten har efter otte år i tv-branchen lært at acceptere sig selv. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Sofie Linde: Jeg har hadet mine mormor-arme

Hun var vært for dette års 'X Factor', der har kørt på DR de seneste måneder, og det var for det program, Sofie Linde vandt prisen.

- Jeg elskede at lave 'X Factor', og jeg elsker, at det er det program, jeg vinder en 'Zulu Award' for, siger hun.

Sofie Linde har været ansat ved DR i otte år og har tidligere lavet børne-tv på kanalen.

- Det er rigtig fedt at rykke over og lave andet end børne-tv, men faktisk er 'X Factor' jo et familieprogram, hvor både børn og voksne følger med, så jeg føler mig rimelig vant i de omgivelser, siger hun.

Linde forklarer, at hun frygtede jobbet med voksen-tv, ville føre mennesker med sig, som ikke var lige så søde som ungerne, hun normalt laver tv til og med.

(Foto: Mogens Flindt) X Factor Kæresten overraskede X Factor-vært på scenen

- Jeg frygtede, at folk ville være helt vildt stride, men de har bare været præcis det modsatte. Det har været sådan en god oplevelse, fortsætter Sofie Linde.

Hun lægger ikke skjul på, at hun er klar til endnu en runde 'X Factor', hvis hun bliver spurgt.

- Jeg vil elske at lave 'X Factor' igen næste år. Hvis det bliver aktuelt, så vil jeg klart sige ja, lyder det fra årets vært.

Sofie Linde er for første gang været på X Factor i år. (FOTO: Mogens Flindt) X Factor Sofie Linde om 'Røvhuller'-kommentar: Det fløj ud af mig