Populært TV2-program vender tilbage

TV2 bringer særudgave af 'Toppen af poppen'

'Toppen af poppen'-bandet foran turbussen på første optagedag i dag, mandag. Fra venstre mod højre: Poul Reimann, Jacob Gurevitsch, Claes Antonsen, Jacob Andersen, Jonas Krag og  Christian Douglas. Foto: Bo Christensen
'Toppen af poppen'-bandet foran turbussen på første optagedag i dag, mandag. Fra venstre mod højre: Poul Reimann, Jacob Gurevitsch, Claes Antonsen, Jacob Andersen, Jonas Krag og Christian Douglas. Foto: Bo Christensen

Flere koncerter og festivaler er blevet aflyst grundet coronakrisen, og derfor bringer TV2 nu en særudgave af det populære musikprogram 'Toppen af poppen'.

Det bekræfter TV2 over for Ekstra Bladet.

I 'Toppen af poppen' fortolker en række af Danmarks største musikalske kunstnere hinandens største hits.

Dette er ikke en undtagelse, når bandet fra 'Toppen af poppen' i det nye program hopper om bord på turbussen og kører rundt og besøger tidligere kunstnere, der har medvirket i 'Toppen af poppen'.

Peter Ingemann jubler over god nyhed

Når bussen kører afsted, er det selvfølgelig i et andet setup, end man er vant til at se i programmet. Normalt er der flere afsnit af det populære program, hvor man ved hvert afsnit følger en af kunsterne, der får fortolket sine sange fra de andre medvirkende. Denne særudgave bliver kun et enkelt afsnit.

Følger sundhedsmyndighederne
TV2 følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med optagelserne til det nye program, og derfor kan seerne forvente at opleve ni små intimkoncerter med de forskellige kunstnere.

Dansk skuespiller mor for anden gang

- Musik samler os, giver os minder og får minderne til at vælte frem. Vi savner musikken og de gode oplevelser, som vi kan dele med vores venner og familie i den her tid, og derfor bringer vi nu musik, som danskerne kender, hjem i stuerne. Vi har igennem snart ti år med 'Toppen af poppen' fået masser af store musikalske øjeblikke fra mange fantastisk dygtige musikere, og nogen af dem vil vi gerne genskabe med programmet 'Toppen af poppen turbus', siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV2.

Pernille Rosendahl, der er en af de medvirkende i særudgaven af 'Toppen af poppen', kunne i dag afsløre på sin Instagram-profil, at optagelserne til programmet er gået i gang.

Ud over Pernille Rosendahl kan du også glæde dig til at høre nogle af de allerstørste hits fra Annika Aakjær, Barbara Moleko, Ida Corr, Kwamie Liv, Mads Langer, Medina, Rasmus Walter og Søren Huss.

Det skal de synge:

Annika Aakjær - 'Hvis du spørger mig' / 'Don’t ask me' (af Søren Sko)

Barbara Moleko - 'Indianer' (af Anne Dorte Michelsen / Tøsedrengene)

Ida Corr - 'Når jeg bli’r gammel' (af Peter AG / Gnags)

Kwamie Liv - 'København' (af Ulige Numre)

Mads Langer - 'Overgi’r mig langsomt' (af Sanne Salomonsen)

Medina - 'One and only' (af Teitur)

Pernille Rosendahl - 'Mine øjne de skal se' (af Lis Sørensen)

Rasmus Walter - 'Jeg har lagt mine våben' (af Anne Dorte Michelsen / Tøsedrengene)

Søren Huss - 'Efterår' (af Caroline Henderson / Ray Dee Ohh)

 

Du kan se og høre programmet 9. maj klokken 20 på TV2 og TV2 Play.