Presset Gustav: Ingen sex i ti dage

Gustav Salinas må holde sig på måtten i de kommende dage på grund af sin nylige hårtransplantation

Den tidligere realitystjerne Gustav Salinas har fået masser af positive kommentarer siden sin seneste skønhedsoperation. Foto: DAVALI PHILIP/POLFOTO
Den tidligere realitystjerne Gustav Salinas har fået masser af positive kommentarer siden sin seneste skønhedsoperation. Foto: DAVALI PHILIP/POLFOTO

- Hvis damer kan få lavet nye, flotte bryster, hvorfor kan mænd så ikke få ændret deres hårgrænse? Lyder Gustav Salinas retoriske spørgsmål, da Ekstra Bladet kontakter ham for at høre nærmere omkring den hårtransplantation, som han fik foretaget i fredags.

Den 26-årige tv-personlighed og fitnessforfatter måtte i sidste uge en tur under kniven for at få has på sine høje tindinger. Indgrebet kostede intet mindre en 60.000 kroner at få foretaget, men det har været alle pengene værd, lyder det fra en glad og yderst tilfreds Gustav:

- Det har simpelthen været alle pengene værd. Jeg føler virkelig, at min hårlinje er blevet så flot og perfekt. Jeg er både glad og lykkelig! siger Gustav Salinas til Ekstra Bladet, der flittigt har holdt sine mange følgere på de sociale medier opdateret omkring sin skønhedsoperation.

Rykker hårgrænse: Se Gustavs vilde forvandling

Bombarderet med mails
Siden det kosmetiske indgreb er den tidligere realitystjernes mailbox da også eksploderet med positive tilkendegivelser, der roser ham for sin åbenhed omkring sit problem og vigende hårgrænse:

- Jeg føler næsten, at jeg har brudt et kæmpe tabu. Jeg har modtaget rigtig mange positive beskeder og henvendelser. Min indbakke er blevet bombarderet med mails. Der er jo rigtig mange fyre sidst i tyverne, der rent faktisk begynder at miste håret, og som kæmper med det i dagligdagen. Det er jo ikke særlig sexet at rende rundt med en kasket på hovedet evig og altid, tværtimod lidt kikset. Så er det da bedre at indrømme, at man har et problem og få gjort noget ved sagen, siger Gustav Salinas, der altså tog kampen op mod de høje tindinger eller 'kæmpe motorveje', som han selv kalder det.

Men som det gamle ordsprog lyder, må man lide for skønheden, og ikke nok med at selve indgrebet og den halve narkose-tilstand forinden havde vakt en smule nervøsitet i den ellers så kompromisløse skønhedskonge, så følger der også en udfordrende afholdenheds-test med den dyre hårtransplantation.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

 

 

 

Gustav skal under kniven igen: Bruger 60.000 på det 'perfekte'

Ingen sex!
Den pumpede fitnesscoach og kostvejleder skal således undgå at få sved på panden i de kommende ti dages tid. Og sådan et forbud er altså ensbetydende med: nul sex og nul træning. Og et brud på de daglige vaner og rutiner i sådan en kaliber kan såmænd godt gå hen og blive svært for den veltrænede kendis:

- Jeg må hverken træne, svede eller have sex i de næste ti dage. Jeg har da fået tilbud, men jeg har sagt: niks! Ingen berøring her. Ikke noget sam-sammen, smågriner Gustav Salinas.

- Jeg må nemlig ikke få pulsen op. Den nye hårgrænse skal holdes ren og hygiejnisk, da det jo har været et åbent sår.

- Jeg plejer godt nok at træne på det her tidspunkt (formiddag, red.), men lige nu slapper jeg bare af derhjemme. Det er da godt nok lidt mærkeligt, når jeg altid er vant til at have fuld fart på, men håret skal jo blive ved med at sidde rigtigt, lyder det fra Gustav, der i stedet glæder sig over at have fået en 'hårgrænse som en 16-årig'.

- Der findes ikke nogen mennesker her i verden, som er perfekte, men når du ligefrem kan købe dig til det perfekte, hvorfor så ikke gøre det? Jeg hverken ryger, drikker eller tager stoffer, men jeg kan godt lide at bruge penge på at se godt ud, siger han.

 

 

Gustav om nyt projekt: Her er redskabet du mangler