Pricerne springer ud i provinsen

Brødrene åbner deres fjerde restaurant i Aalborg

Adam og James Price vil snart også være at finde i Aalborg. Foto: Jens Dresling
Adam og James Price vil snart også være at finde i Aalborg. Foto: Jens Dresling

Det begyndte i Rosenborggade i indre København og forplantede sig via knopskydning til to restauranter i Tivoli, og nu har Pricerne så taget springet til provinsen - nærmere bestemt Aalborg.

Adam og James Price, der begge er arveligt belastede, når det gælder mad, har valgt at åbne en restaurant i hjertet af den nordjyske hovedstad, og forventningerne er høje.

Det er Nordjyske, der afslører gourmet-udvidelsen i Jylland, men om nordjyderne, der i folkemunde og med glimt i øjet drillende siges at have et nært forhold til deres tegnebøger, også vil betale Pricernes priser, må tiden vise.

James (tv.) og Adam Price (th.) har udover restauranterne også tjent penge på de kendte TV-programmer på DR og flere forskellige kogebøger. (Foto: Jens Dige/polfoto) Erhverv Kostede millioner: Brdr. Price ovenpå igen efter svindelsag

For selv om Price-restauranterne ikke kører Noma-priser, så er kvalitetsmad med dyre råvarer ikke billig. Så man skal nok ikke regne med et buffet-arrangement med, 'Spis hvad du kan for 99,50 kr'.

- Aalborg er en by i rivende udvikling, og selv om pengene ikke sidder løst, ved vi, at der også uden for København er en voksende bevidsthed om, at kvalitet koster, og det er man villig til at betale lidt mere for, siger James Price.

Samfund Price: Sådan pifter du den købte kirsebærsauce op

Den ældste af Price-brødrene er kommet i Aalborg igennem de seneste 17 år, når han sammen med Cirkusrevyen gæster Ernst Trillingsgaards matrikel i Aalborg.

- Vi har fået de mest fantastiske lokaler i Aalborg, og vi glæder os til i løbet af sensommeren at supplere gastronomien i det nordjyske med en klassisk Price-reasturant, som indholdsmæssigt ligner vores første i Rosenborggade. De to, vi har i Tivoli, er henholdsvis en Diner og en Price-restaurant, der også har smørrebrød til frokost. Sådan bliver det ikke i Aalborg, forklarer James Price.

James Pricer viser, hvordan en saftig Juicy Lucy-burger skrues sammen. (Video og redigering: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Brdr. Price: Sådan laver du en ægte amerikaner-burger