Annonce:
Annonce:

Qvortrup om realityprogrammer: - Derfor er jeg med

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Henrik Qvortrup, er aktuel i både 'Fangerne på fortet' og i 'Linse på tur', men hvorfor er han egentlig det?

Henrik Qvortrup forklarer, hvorfor man for tiden kan se ham i diverse realityprogrammer, og han svarer også på, om han vil fortsætte b-karrieren som realitydeltager.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Henrik Qvortrup, sidder som vanligt og vogter fra hjørnekontoret på Ekstra Bladets redaktion på Rådhuspladsen i København. Et alvorligt arbejde - vel at mærke.

Men skarpe seere af reality-programmer har muligvis set ham i først 'Linse på tur' og derefter 'Fangerne på fortet', som begge sendes på streamningtjenesten Viaplay, noget som ikke nødvendigvis kan vurderes i samme alvorsgrad som jobbet ovenfor.

Spørgsmålet er dog, hvorfor den ansvarshavende chefredaktør har valgt at deltage i programmerne?

Optaget før tiltrædelse
Et af svarerne er, at de to programmer blev optaget, før Henrik Qvortrup tiltrådte som chef på Ekstra Bladet, men der skal også være plads til at vise andre sider frem af sig selv, mener han.

Annonce:

- Jeg får mange henvendelser om at deltage i alverdens ting, men jeg har tænkt, at det kunne være meget sjovt at løbe rundt nede på fortet ved Bretagnes kyst, siger Henrik Qvortrup

- Og så synes jeg oprigtigt talt ikke, at der er nogen modsætninger mellem at være en hård hund, der passer sit arbejde, sætter de folk på forsiden, der skal på forsiden - og så på den anden side godt kan have det lidt sjovt og vise en uhøjtidelig side. Det ser jeg ingen modsætning i.

Lokumsaftale med Linse
Den uhøjtidelige side fik han så sandelig også vist i programmet 'Linse på tur', hvor Linse Kessler uden held forsøgte at lave en aftale med Qvortrup om, at Ekstra Bladet ikke længere skulle skrive kritisk om hende.

Annonce:

- Jeg har ingen problemer med at have det hyggeligt med de mennesker, vi beskæftiger os med på Ekstra Bladet, men lige så sikkert er det, at hvis der er en grund til at skrive kritisk, så kender vi vores besøgelsestid, siger Henrik Qvortrup, der i samme omgang trækker en avisforside frem, hvor Linses hån af et knivoffer er beskrevet.

- Vi synes, der er en grund til at kigge kritisk på figuren Linse, og det har vi gjort.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: