Radioværts surpriseparty endte helt galt: Nu skal han opereres

Efter en forrygende fugtig nat i byen kan Dan Rachlin nu se frem til benskinne og operation

Dan Rachlin får benet grundigt undersøgt på Hillerød Hospital. Privatfoto
Dan Rachlin får benet grundigt undersøgt på Hillerød Hospital. Privatfoto

Frustreret Dan Rachlin: Det er som at slå i en dyne

Det gik bestemt ikke stille for sig, da konen og vennerne lørdag aften holdt et brag af en surprisefest for radiovært Dan Rachlin i anledning af hans 54-års fødselsdag. Og den fik ikke for lidt med 'god mad, vin, øl, sjusser, musik og kærlighed', som Dan skriver på Facebook.

Desværre for den altid muntre musikekspert endte festen med et mindst lige så stort brag som den begyndte - desværre et brag af den uønskede slags - da han slog smut ned ad nogle glatte stentrapper på Frederiksberg og beskadigede sit ben så alvorligt, at han nu kan se frem til at skulle opereres hurtigst muligt.

- Jeg skal fucking opereres, lyder det uden omsvøb fra Rachlin, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen søndag eftermiddag, hvor han stadig befinder sig på Hillerød Hospital.

Årtiets brandert? Missede sin mors begravelse

Dan Rachlin i venteværelset på Hillerød Hospital dagen efter faldulykken. Privatfoto
Dan Rachlin i venteværelset på Hillerød Hospital dagen efter faldulykken. Privatfoto
 

Megastiv
Og som det altid er tilfældet med Dan Rachlin, forfalder han ikke til bortforklaringer eller dårlige undskyldninger.

- Skal vi ikke bare være ærlige og konstatere, at jeg var megastiv, og så på vej ud af Frederiksberg Hallens restauranter, så laver jeg et rigtig flot rullefald på en stentrappe. Og så sidder jeg efterfølgende i en otte-personers taxa med mine store børn og føler mig så ynkelig, at man lige så godt kunne have droppet mig direkte i havnen, forklarer Dan Rachlin og tilføjer, at køreturen fra ulykkesstedet heller ikke kommer med på top 10 over de mest stolte øjeblikke i hans liv.

- Jeg var stiv, og man blive køresyg af taxa-turen, og jeg havde sindssygt ondt i benet. Og det er der en god forklaring på, viser det sig. Jeg har revet en sene i benet over, og nu skal jeg simpelthen opereres.

En tydelig træt og medtaget radiovært dagen derpå. Privatfoto
En tydelig træt og medtaget radiovært dagen derpå. Privatfoto
 

Danmarks Jackie Chan
Selv om faldet naturligvis var yderst ubehageligt, vælger Rachlin som altid at se på de lyse sider.

Blandt andet hæfter han sig ved, at han i de få sekunder, han svævede i luften, må have lignet en actionhelt i aktion.

- Det må jo have lignet noget fra en Jackie Chan-film. Hold nu kæft mand! Altså det er jo ikke specielt heldig at skulle opereres, men jeg kunne jo have slået mit hoved helt sindssygt, siger Dan Rachlin og tilføjer, at det ikke var hans drømmeafslutning på en god fest.

- Efter en glad aften med de bedste venner, taler og sjusser, så er det sgu lidt af en omvæltning at ligge her oppe på Hillerød en søndag eftermiddag.

Selv om benet helst skal opereres hurtigst muligt, må Rachlin pænt trække et nummer i køen på det travle hospital.

- Jeg får en skinne på benet, og så bliver jeg opereret i løbet af ugen, og så går jeg endnu mere ned i gear, selv om jeg jo nærmest ikke laver dagens gode gerning i forvejen, griner Dan Rachlin.

Sådan ser Dan Rachlin ud uden benskinne og krykker. Foto: Jonas Olufson
Sådan ser Dan Rachlin ud uden benskinne og krykker. Foto: Jonas Olufson