Annonce:
Annonce:

Ramt af stress: Derfor forlod hun drømmejobbet

Lise Rønne valgte at give op efter omtrent et år som redaktør hos Gyldendal, fordi hun blev ramt af stresssymptomer

Lise Rønne tror på, at nøglen til fremtiden er at skrue ned for tempoet, skriver hun i sin kronik. Foto: Andreas Merrald
Lise Rønne tror på, at nøglen til fremtiden er at skrue ned for tempoet, skriver hun i sin kronik. Foto: Andreas Merrald
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tilbage i januar meddelte tidligere tv-vært Lise Rønne, at hun efter et år havde valgt at stoppe i sit job som redaktør hos forlaget Gyldendal - en stilling, hun ellers tidligere havde beskrevet som drømmejobbet.

Nu fortæller hun i en kronik i Politiken nærmere om sin beslutning.

I kronikken, som bærer overskriften 'Jeg blev et mindre kærligt menneske, da jeg trådte ind på det traditionelle arbejdsmarked', fortæller den tidligere 'X Factor'-vært, at det gik godt i starten, og at hun var rigtig glad for jobbet.

Men efter et stykke tid, hvor det havde krævet et højt tempo at få både arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed, begyndte hun at føle sig utilpas.

Hun beskriver, at hun blev ramt af det, hun kalder 'klassiske og virkelig kedelig stresssymptomer' som dårlig søvn, hjertebanken og problemer med at koncentrere sig.

Annonce:

Ikke derfor
Lise Rønne understreger dog, at hendes formål med at sætte sig til tasterne ikke har været at fortælle historien om symptomerne. I stedet vil hun gerne fortælle om, hvordan hun oplevede at ændre sig over for sine omgivelser og medmennesker på grund af travlheden.

'Jeg vendte mig væk fra verden, og samtidig med, at jeg løb rundt og konstant var i mit eget hoved, landede erkendelsen af, at jeg ikke længere havde plads til andre. Jeg orkede ikke rigtigt at være der for en ven, der havde det svært. Jeg glemte at spørge ind til operationer og børnefødselsdage blandt dem, jeg holder af', skriver Lise Rønne, der altså endte med at trække stikket.

Ekstra Bladet arbejder på at få en uddybende kommentar fra Lise Rønne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: