Rasende Anni Fønsby taget i røven: Det stopper ikke her

Realitystjernen troede, hun havde købt en billet til udsolgt festival

Anni Fønsby er røget op i det røde felt, efter en svindler snød hende. Foto: Mogens Flindt
Anni Fønsby er røget op i det røde felt, efter en svindler snød hende. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Så blev jeg snydt!!!! Stor svindler. DEL GERNE.

Sådan indleder Anni Fønsby i et opslag på Facebook, hvor hun fortæller, at en svindler har kostet hende 2.400 kroner.

Smukfest udsolgt på fem timer

Kendis-kvinden troede, at hun havde købt en partout-billet til Skanderborg Festival. Men da pengene var overført, så hun aldrig skyggen af billet. Og det har fået hende op i det røde felt.

- Jeg er 44 år, og aldrig er jeg blevet taget så grundigt i rumpen. Jeg fortalte ham endda, hvor meget jeg glædede mig til festivalen, men efter pengene var overført, svarede han ikke længere, og nu er nummeret også lukket ned, fortæller Anni Fønsby, der overførte pengene den 21. december.

Anni Fønsby: Qvortrup kan prise sig lykkelig

Siden har hun taget kontakt til sin bank, der ikke kan hjælpe, og anmeldt manden til Fyns Politi.

- Reaktionen fra politiet var mest et skuldertræk og et ’nårh ja’. Men nu er der da sendt en anmeldelse. Og så kan han fortsætte med at svindle andre. Jeg har Googlet ham, og jeg kan se, at han har gjort det før, for folk advarer imod ham, siger Anni Fønsby.

Uddrag af Anni Fønsbys korrespondence med manden, som hun troede, hun købte en billet af. Foto: Screenshot/privat
Uddrag af Anni Fønsbys korrespondence med manden, som hun troede, hun købte en billet af. Foto: Screenshot/privat
 

Hun er stadig fast besluttet på at komme på Skanderborg Festival, selv om det nu bliver en dyr omgang, som hun siger. Men man tager ikke Anni Fønsby ved næsen og bare slipper fra det, siger hun.

- Jeg er en meget ærekær person, og når sådan noget her sker, så sker der noget inden i mig. Tænk på at det kunne have været en teenagepige, der har knoklet for at tjene til denne her billet. Jeg går ikke ind for voldelige løsninger, men jeg opgiver ikke. Om jeg så skal køre til Fyn og banke på hans dør for at konfrontere ham, så gør jeg det, siger Anni Fønsby.

Se optagelserne fra Fønsbys trusseløse jungleentré

Personen, som Anni Fønsby har købt billetten af, har ifølge Krak adresse i Munkebo på Fyn. Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få fat på ham, men nummeret, der er tilknyttet adressen, er ikke længere i brug. På Facebook har Anni Fønsby hængt manden ud med navn, og det er ifølge Anni Fønsby for at advare andre.

- Det her er første gang, at jeg nogensinde hænger nogen ud. Jeg har gjort det, fordi manden er storsvindler og tilsyneladende er ligeglad med andre. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at andre ikke bliver snydt, siger hun.

Talsmand for Skanderborg Festival, Poul Martin Bonde, oplyser i en sms, at det langt fra er et ukendt fænomen, at folk bliver snydt med billetter.

- Vi oplever det jo desværre indimellem og gør meget ud af at fraråde køb fra nogen, man ikke ved, hvem er, skriver han og henviser til Skanderborg Festivalens hjemmeside, hvor man har lavet en udførlig guide til de, der ikke nåede at få billetter.

I forbindelse med optagelserne til tv-programmet 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!', viste Anni Fønsby mere, end hun måske lige havde planlagt... Se eller gense det her

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+