Rasende Lina Rafn: - Det værste i 25 år

Infernal skylder for første gang penge, fortæller Lina Rafn, der er utilfreds med regeringens håndtering af coronakrisen

Lina Rafn langer ud efter regeringen. Foto: Philip Davali
Lina Rafn langer ud efter regeringen. Foto: Philip Davali

Infernal-sangerinden og tidligere 'X Factor'-dommer Lina Rafn kan se røde tal på kontoen og er godt gammeldags gal i skralden over regeringens håndtering af coronakrisen.

I et harmdirrende opslag på Instagram fortæller 43-årige Rafn, at investeringer i et nyt, flot studie har gældsat gruppen.

'Dette er den værste tid overhovedet i mine 25 år i denne industri at give os gæld. At investere så helhjertet og begynde at skabe vores drømmestudie med absolut ingen kompromis og ingen tøven. Vi begyndte denne proces for næsten et år siden', skriver hun og fortsætter ved at lange ud efter de danske politikere.

'Da politikerne i vores land valgte at redde 'deres egne' og skide på resten af os, da var alt allerede sat i sving og meget lidt kunne rulles tilbage.'

Lina Rafn var også dommer på seerfiaskoen 'Live' på Danmarks Radio. Foto: Linda Johansen
Lina Rafn var også dommer på seerfiaskoen 'Live' på Danmarks Radio. Foto: Linda Johansen

Det har som nævnt efterladt bandet med en gæld. For ligesom så mange andre musikere lider Infernal under coronakrisen, da de normalt velbetalte sommerjobs på eksempelvis festivaler står for en stor del af den årlige omsætning.

'Vi skylder penge for første gang i vores karriere, og vi har meget begrænsede muligheder for at tjene nogen. Jeg er så rasende. Frustreret. Skuffet. Men ikke overrasket. Desværre. Denne regering er IKKE min regering', skriver hun.

Sofie Linde hyldes efter stor vægt-opsang

Infernal blev dannet i 1997 og udgav året efter debutalbummet 'Infernal Affairs', der vandt en dansk grammy. Hun har været dommer i fire sæsoner af den danske udgave af 'X Factor' og vandt i 2009 programmet med sin soloartist Linda Andrews.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Lina Rafn.