Annonce:
Annonce:

Raser efter 'Luksusfælden': - Arrogant!

Heidi fik hjælp af 'Luksusfælden'-eksperterne, men hun er ikke tilfreds med den måde, de ifølge hende opførte sig på

Kenneth Hansen og Mette Reissmann måtte flere gange sende en opsang til Carsten. Foto: TV3
Kenneth Hansen og Mette Reissmann måtte flere gange sende en opsang til Carsten. Foto: TV3
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Opdateret:

Ekstra Bladet har efterfølgende fået kontakt til Mette Reissmann, der ikke genkende kritikken. Det skriver hun i en mail.

'Som du kan se af afsnittet, så sagde vi både 'goddag' og 'farvel', da vi henholdsvis kom og gik. Vi aftalte altid med Heidi og Carsten, at vi bare gik ind i stedet for at banke på, når vi kom (af hensyn til optagelserne), så jeg kan ikke genkende hendes kritik,' skriver hun og fortsætter:

'Vi kommenterede på, hvad vi så og hørte. Det gør vi altid med respekt og empati. Sandheden er ofte ilde hørt, og vi er mange gange dem, der skal fortælle den til de medvirkende. Det kan opleves stærkt.'

Oprindelig artikel:

En ny sæson af 'Luksusfælden' blev tirsdag aften skudt i gang, og her skulle Kenneth Hansen og Mette Reissmann forsøge at hjælpe Heidi og Carsten fra Farsø.

Annonce:

Carsten var rasende over, at Heidi uden hans vidende havde taget en række kviklån og var kommet så langt ud i gælden, at hun ikke længere kunne betale. Han havde tidligere hjulpet med at betale noget ud, men dengang lånte hun efterfølgende flere penge, og så smækkede han kassen i.

Flere gange slog han fast, at hvis hun nogensinde gik bag ryggen på ham igen, så ville hun blive smidt på gaden.

Carsten ejer nemlig huset, de bor i, og med trusler håber han på, at han kan holde hende fra kviklån og dumme beslutninger.

I løbet af afsnittet foretog han en u-vending og gik alligevel med til at afdrage 4000 kroner om måneden på Heidis gæld, så hun kunne være helt gældfri om to og et halvt år. Det hele sluttede derfor positivt for parret, og de takter er fortsat efter optagelserne, fortæller Heidi til Ekstra Bladet.

- Det er gået fint. Jeg overholder budgettet, og jeg får betalt af på det hele, siger hun.

'Luksusfælden'-ekspert dybt bekymret over vilde lån: Minder om rockerne

Hun glæder sig over, at hun nu har fået styr på sin økonomi og overblik over gælden, men deltagelsen i TV3-programmet var en hård omgang.

Annonce:

- Jeg synes, det var grænseoverskridende og hårdt. Jeg er jo ikke lige vant til at stå med et kamera helt oppe i hovedet otte timer hver dag, siger Heidi.

Som seerne også fik lov til at opleve på skærmen, så begyndte Heidi og Carsten for alvor at snakke sammen igen, og overblikket over gælden har givet dem meget mere ro i hverdagen.

- Vi har det meget bedre - både som par og familie. Det har hjulpet, at vi har fået styr på, hvad jeg skylder, og hvem jeg skylder til. Nu er der kommet styr på det, og jeg betaler mine ting, siger Heidi, som også personligt har fået det bedre.

- Der er faldet en byrde fra mine skuldre. Jeg er ikke presset af, at jeg skal vende hver 25-øre, fortæller hun.

Efter DR-program: - Der har været meget tumult

'Arrogante eksperter'
Eksperterne gik hårdt til Carsten, og de var ikke imponerede over, at han forsøgte at kontrollere Heidi med trusler. Det fik han flere gange at vide, og Heidi slår fast, at parret føler, at det hele blev sagt lige hårdt nok.

Annonce:

Og generelt var de langt fra imponerede over den måde, som eksperterne agerede på under optagelserne.

- Til at begynde med syntes vi godt nok, at de var meget arrogante - især Mette. Der blev hverken sagt 'hej' eller 'farvel' eller noget. De kom bare vadende ind, og når de så var færdige med at optage, så gik de igen. Det var først hen mod slutningen, at hun da godt lige kunne sige 'hej', siger Heidi, som ikke er tilfreds med den behandling.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Mette Reissmann, men det har endnu ikke været muligt.

Sagde jobbet op: Nu er ALT forandret

Først gæld - så projekter

Heidi regner med, at hun kan være gældfri i løbet af de to og et halvt år, som eksperterne stillede dem i udsigt. Og det glæder hun til sig.

Annonce:

- Vi skal jo bare leve det liv, vi altid har levet. Vi skal rejse. Og så er der jo projekter derhjemme, vi også gerne vil have gang i. Der er en terrasse, der skal laves færdig, og vi skal udvide garagen, siger Heidi, som i programmet fortalte, at de gerne vil giftes i fremtiden.

I første omgang er fokus dog fuldt ud på at få afbetalt gælden, inden parrets projekter og drømme om ægteskab kan blive realiseret.

Reality-babe i pinlig brøler på tv: - Det giver ingen mening

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: