Rasmus Jarlov: Irriterende at Mascha tjener mere end mig

Mascha Vang siger, at hun brug for en rigtig mand - ellers 'kastrerer hun ham'

Mascha Vang og Rasmus Jarlov ser ud til at supplere hianden godt. Foto: Jakob Jørgensen
Mascha Vang og Rasmus Jarlov ser ud til at supplere hianden godt. Foto: Jakob Jørgensen

Noget tyder på, at det ikke altid er god konservativ latin, hvis manden får baghjul af sin kvinde. I hvert fald lagde Rasmus Jarlov en munter opdatering på Facebook, efter at Mascha Vang havde bekræftet, at de er i forhold.

Og her skrev han bl.a.: 'Lidt irriterende at hun vist tjener mere end mig, men det må jeg leve med wink-humørikon;-).'

Mascha og Jarlov bekræfter: Vi er kærester

Ekstra Bladet fangede ham på mobilen og spurgte:

- Er det ikke meget rart at have en kæreste, der er ved muffen?

- Jo, det er det da, svarede Jarlov og tilføjede skyndsomt:

- Men jeg har ikke flere kommentarer. Jeg har sagt, hvad der skal siges. Der er ingen grund til at gøre så meget ud af det.

Mascha Vang om politiker-flirt: - Vi ses stadig

Opdateringen tyder ellers på det modsatte, for her får det konservative folketingsmedlem ikke bare slået fast, at han har scoret langt over evne, at Mascha er en knivskarp samt succesrig forretningskvinde - men også hvor sjovt de har det sammen i sommerhuset på Bornholm.

Jeg giver det lige nogle ord med på vejen, når nu det står ud over det hele i medierne. Jeg har scoret langt over evnen og er nu kæreste med Mascha. Det er dejligt, og vi har det både virkelig sjovt og hyggeligt sammen. Hun er knivskarp, har en kæmpe forretning og styrer de sociale medier, sit blogunivers, sit tøjmærke og alt muligt andet med sikker hånd. Lidt irriterende at hun vist tjener mere end mig, men det må jeg leve med wink-humørikon;-). Det bliver ikke kedeligt, og der er masser at tale om. Lige nu er vi i sommerhus på Bornholm, hvor der er vildt hyggeligt.

Jeg kommer ikke til at skrive en hel masse om vores forhold eller give en masse interviews til sladderbladene, da det næppe interesserer mine politisk interesserede FB-venner så meget, og det er jo ikke det, jeg handler om eller vil slå mig op på. Men jeg er selvfølgelig meget glad, da det jo også for mig er vigtigt med en sød kæreste, hvilket hun i den grad er smile-humørikon:)

Også på sin blog forholder Mascha Vangs sig til det gode borgerlige forhold mellem mand og kvinde. Blandt andet konstaterer hun, at hun er gammeldags og ordentlig i sin relation til en kæreste.

'Jeg skal kunne se op til min mand, og han skal være i stand til at trumfe mig på mange områder, da jeg har det med at kastrere de fleste, jeg kommer i nærheden af' ,skriver hun blandt andet.

Den 39-årige Rasmus Jarlov og den 36-årige Mascha Vang mødte hinanden i april i år.

Maschas nye politiker-date: 'Kvinder vil gerne have en mand, de kan se lidt op til'

Vil du gerne i form som Mascha? Så se med her: