Rathsack: Datinglivet er sat på standby

Den tidligere jægersoldat har valgt at sætte datinglivet på pause under coronakrisen

Rathsack er glad for kvindeligt selskab. Foto: Jakob Boserup
Rathsack er glad for kvindeligt selskab. Foto: Jakob Boserup

Den hårdtslående tidligere jægersoldat og forfatter Thomas Rathsack har både været på Tinder, Dating.dk og flere andre datingsapps.

De romantiske tider dates er imidlertid forbi - i hvert fald for en stund, lyder det.

- Det er en relativt kort historie med mit datingliv lige nu, når man skal holde to meters afstand - i hvert fald, hvis daten skal lede til noget yderligere, fortæller Thomas Rathsack til Ekstra Bladet.

- Jeg går absolut ikke af vejen for godt kvindeligt selskab, det indrømmer jeg gerne. Men det er jo fuldstændig tåbeligt at udfordre de anvisninger, vi alle sammen har fået fra myndighederne om at holde afstand og begrænse møder med andre mennesker, siger han til Berlingske.

Rathsack, der særligt slog sit navn fast i TV2-programmet 'Korpset - gjort af rette stof', afviser ikke, at han skal tilbage på markedet. Det bliver dog først, når tiden med corona er overstået. Behovet er dog ikke så stort, som tidligere.

- Især da jeg var yngre, var det noget med at gå på jagt og vise sine maskuline dyder. Eller stå i en bar på et diskotek med tungen ude af bukserne. Det ville være ret patetisk i min alder, siger den 53-årige, der har været single i flere år, til Berlingske.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at der ikke har været nogle dates i støbeskeen for nyligt, og at han generelt har set meget få mennesker på grund af coronalockdown.

- Der er perioder, hvor jeg ikke engang har set min egen mor. Og heller ikke ældre flammer, fortæller han.

Han har holdt afstand til de fleste i perioder under coronavirus, men har åbnet op for besøg, ligesom han trods alt har været på visit hos et par 'gamle kendinge'.

- Er der en kæreste i støbeskeen?

- Øhm. Nej.

- Er der nogen, som ville blive ked af, at læse, at der ikke er en kæreste på vej?

- Haha, øhm. Nej.

I øjeblikket arbejder Thomas Rathsack på sin femte bog om jægersoldaten Michael Plessner.

- Min indbakke er ret slatten for tiden. Der er ikke noget business på vej, så jeg kan bruge denne ro til at gøre min femte roman færdig, fortæller han.

Ifølge ham er planen, at den skal udkomme til efteråret.