Reagerer på knalde-kommentar: Blachman har aldrig undskyldt

Thomas Blachman har beklaget sin kommentar om Tessa til Zulu Awards, men ifølge rapperen har hun aldrig modtaget hans undskyldning

Tessa giver ikke meget for Blachmans undskyldning. Foto: Henning Hjorth
Tessa giver ikke meget for Blachmans undskyldning. Foto: Henning Hjorth
Følg Danske kendte

Mange fik nok aftenkaffen galt i halsen, da den mangeårige 'X Factor'-dommer Thomas Blachman for åben skærm til Zulu Awards i efteråret proklamerede, at han ville 'knalde' den unge rapper Tessa.

- Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen - kom og knald mig, min elskede, lød det blandt andet fra Blachman henvendt til den dengang 23-årige rapper.

Siden har Blachman beklaget sin opførsel over for sin arbejdsgiver, TV 2, og over for Ekstra Bladet har han desuden fortalt, at han personligt har undskyldt over for Tessa.

Men den undskyldning er tilsyneladende ikke nået frem. I hvert fald svarer Tessa nu tilbage med en kort rap, som hun har delt på sin Instagram-profil.

- Okay. 'X Factor'-reklame på min skærm mindede mig om et awardshow, hvor en en dum, stiv, gammel realitystjerne snakkede lort, som jeg ikke gav respons på, starter hun sin rap og fortsætter:

- Jeg valgte at tie med alt, jeg kunne sige, men nu skal det ud, så jeg lagde det på beat. Folk tænker: 'Tessa kan tage det', fordi jeg er ben, men ville din datter kunne lide, at en folkekær grand-daddy må skrige, at han vil knalde en fremmed og alt for ung pige.

Thomas Blachman har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at han er tæt på at fortryde sin kommentar til Tessa. Foto: Linda Johansen
Thomas Blachman har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at han er tæt på at fortryde sin kommentar til Tessa. Foto: Linda Johansen

Ingen undskyldning
Derefter sender hun adskillige verbale hug i Thomas Blachmans retning, blandt andet:

- Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop.

Hun fortæller også, at hun aldrig har modtaget den undskyldning, Blachman ellers siger, han har givet hende.

- Jeg læste, du havde givet mig en undskyldning på EB og på B.T., hvornår skete det, og hvem sendte du det til, jeg har i hvert fald ikke set det, lyder det fra Tessa.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Thomas Blahcman, men han er i skrivende stund ikke vendt retur.

Sådan lød det, da Blachman forklarede, at han har undskyldt over for Tessa.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør årets første udgave af Kvindetribunalet herunder eller i din podcastapp. Det handler om Christian Eriksen, Støjberg og en radiokanal i fåreklæder.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.