Realitybabe single igen: - Han mistede lysten til træning

Malou Petersen fra 'Robinson Ekspeditionen' nyder singlelivet, efter hun er gået fra kæresten

Malou Petersen og Mark til Reality Awards. Foto: Mogens Flindt
Malou Petersen og Mark til Reality Awards. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

I starten af året kunne en glad Malou Petersen fra 'Robinson Ekspeditionen' vise sin nye kæreste frem på den røde løber forud for 2019-udgaven af Reality Awards.

På daværende tidspunkt havde hun kendt kæresten, Mark Birkmose, i syv-otte måneder, og parret havde det rigtig godt sammen. Sådan er det dog ikke længere.

Malou og Mark er ikke længere kærester og har ikke været det i en måneds tid. Det bekræfter den tidligere 'Robinson Ekspeditionen'-deltager over for Ekstra Bladet.

- Det er rigtigt. Der er intet drama involveret, og vi er på talefod, selv om vi ikke har talt så meget sammen på det seneste, siger hun og fortsætter:

- Vi var til sidst bare mere venner end kærester. Vi voksede fra hinanden, og så spillede aldersforskellen også en rolle. Jeg er 30, og han er 24. Jeg kunne godt mærke, at han var lidt for ung. Så jeg skal nok finde mig en mand, griner hun.

Ifølge Malou var det hende, der i sidste ende tog beslutningen om at gøre bruddet endeligt, efter det i et stykke tid havde ligget i luften.

- Han var på kursus, og jeg kunne bare mærke, at jeg nød at være alene og kun mig selv. Der kom jeg frem til, at det nok var det mest rigtige at stoppe det, fortæller hun om beslutningen bag bruddet.

Reality-babe drikker sorgen væk

Mistede motivation til træning
Da Malou og Mark stod frem som kærester, fortalte det glade par, at de var blevet ført sammen på grund af deres fælles interesse for træning. Men ifølge Malou var træningen også en del af årsagen bag bruddet.

- Jeg går stadig meget op i træning, og det tager rigtig meget af min tid. Så der var ikke rigtig tid til et forhold. Han faldt også lidt af på den - altså, han træner stadig, men han var ikke længere lige så motiveret, som jeg var, siger Malou.

- Da han faldt lidt af på den, mistede vi en del af vores fælles passion. Det var jo noget af det, der bandt os sammen, og da han så ikke ville det lige så meget, så skete der noget.

Hun har nydt den sidste måneds tid som single, hvor hun også for alvor har givet den gas med træningen. Den veltrænede realitybabe drømmer nemlig om en tilværelse som professionel bodybuilder.

- Jeg går efter noget, der hedder et procard. Jeg vil jo gerne op at lege med de store. Det er målet, og det går jeg 100 procent efter. Det er svært at sige, hvor langt jeg er fra det, men det er ikke urealistisk, siger Malou, som til april næste gang stiller op i en stor konkurrence.

Mark Birkmose bekræfter over for Ekstra Bladet også, at parret er gået fra hinanden.

- Det er korrekt, at Malou og jeg ikke længere er sammen. Vi har haft to gode år sammen, men det skulle ikke være os, fortæller han i en SMS.

Dansk tv-par om familieforøgelse: - Vi bliver ikke enige

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+