Realitybaby på vej: Knaldperlen skal være far

De to realitystjerner Walid Bechara og Kia Sødergreen skal om et lille halvt år være forældre

Mokaï skal der til: Walid 'Knaldperlen' Bechara havde ingen babyplaner, da vi talte med ham sidst. Det er så otte måneder siden. (Video: Julie Nolsöe)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er babylykke i realityland. Walid Bechara, der også går under navnet 'Knaldperlen', og Kia Sødergreen skal nemlig om et lille halvt år være forældre.

- Ja, det er rigtigt, at jeg skal være far. Jeg glæder mig helt vildt, men det er også et stort ansvar. Men jeg er heldigvis mand nok til at tage det på mig, siger Walid Bechara til Ekstra Bladet.

Parret har de sidste tre måneder gemt på den søde hemmelighed, og det har været meget svært, fortæller Walid Bechara.

Dansk realitypar: 'Jeg venter på, han går ned på knæ'

- Særligt til Reality Awards var det svært. Men jeg måtte jo bare drikke for to. Jeg tog ligesom en for holdet, siger han og griner.

Kia Sødergreen og Walid Knaldperlen
Kia Sødergreen og Walid Knaldperlen

Walid Bechara blev kendt, da han deltog i Kanal 5's 'Kongerne af'-programmer. Her blev Walid Bechara hurtigt kendt som 'Knaldperlen', og det var også her, at han mødte Kia Sødergreen. Hun har tidligere været deltager i 'For lækker til love' på TV3, men skiftede over til konkurrenten og fik kaldenavnet 'Sugar'.

De to realitydeltagere blev efterfølgende forelsket, og nu har de været kærester i lidt over tre år. Men selvom parret nu venter sig, så skal Kia Sødergreen bestemt ikke forvente, at kirkeklokkerne kommer til at ringe i den nærmeste fremtid.

- Jeg venter lige lidt med at gå ned på knæ. Jeg har dårligt knæ, så jeg tror heller ikke, at jeg ville kunne komme op igen. Lige nu sker der så meget, så vi må lige se tiden an, fortæller Walid.

Reality-parret havde i et stykke tid talt om at blive forældre, så det kom ikke som noget chok, da graviditetstesten viste en ekstra streg.

Knaldperlen: Nu som skuespiller i Zangenberg-serie

- Nu er jeg 35 år, så det var ved at være på tide, at jeg blev far. Jeg vil jo ikke have, når jeg henter barnet, at man så tror, det er farfar, der kommer, fortæller Walid.

Det er stadig uvist om Kia og Walid skal have en dreng eller en pige. En ting er dog helt sikkert. Barnet må helt selv bestemme, om det vil følge i sine forældres realityspor.

- Men Knaldperlen jr. lyder nu meget godt, siger Walid.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+