Realitystjerne vender tilbage: - Svinet tjekker ind

Snart vender 'Paradise Hotel' tilbage, og det bliver med en genganger blandt deltagerne

Hør Lenny forklare herover. Video: Janus Nielsen

Som Ekstra Bladet tidligere har kunnet fortælle, tjekker den tidligere paradiso Lenny Pihl Christensen ind i den nye sæson af ’Paradise Hotel’.

Det har TV3 netop bekræftet.

Maja Bebe, da hun i sidste uge indtog den røde løber til Reality Awards. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Paradise-babe på jagt: Hvem vil være min kæreste?

I sidste sæson var Lenny en af de mest karismatiske skikkelser, inden han til sidst blev sendt hjem af sin bedste ven, Philip May. Nu er han tilbage.

- Folk kan forvente, at det bliver den samme, glade tosse, der tjekker ind. Altid halvnøgen, altid i godt humør og altid halvstiv – klar på at feste, være der og hygge sig med de andre, siger Lenny til Ekstra Bladet.

I sidste sæson tabte han sit hjerte til Jasmin, der også var deltager. Det udviklede sig til en bedårende kærlighedshistorie med et bittert efterspil efter hjemkomsten til Danmark, hvor de ikke længere var på talefod. I år har han planer om at lægge den side af sig selv på hylden.

- Det endte i en sød kærlighedshistorie, men det er ikke det, der er planen i år. Jeg skal ind og give den gas og være med i alt, hvad der foregår. Jeg håber, at jeg kommer rigtig, rigtig langt, siger han og tilføjer.

- Hvis man skal swipe igennem nogle damer for at komme til finalen, så gør vi det. Det er svinet, de ikke har mødt før, som tjekker ind. Selvtilliden er i top, og jeg føler mig i topform. Jeg er kommet for at score denne her gang. Der skal ske noget.

Fie Laursen har ikke tænkt sig at ligge på den lade side, når hun bliver deltager i næste sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Fie Laursen vil have sex på tv

En sejr i programmet kan give en deltager 500.000 kroner mellem hænderne – før skat – og da to deltagelser plejer at være maksimum, er det formentlig sidste chance for den karismatiske festabe. Det har han brugt lang tid på at tænke over.

- Jeg har gjort mig rigtig, rigtig mange tanker. Jeg har ligget søvnløs i to måneder nærmest og haft tænkt over, hvad der skal ske, hvad jeg skal gøre, hvis de gør sådan her og så videre. Jeg har en gameplan fra starten, som jeg skal ind og have til at lykkes.

Disse lækre mennesker er netop nu i gang med optagelserne til den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Frækkert på frækkert: Her er de nye ’Paradise Hotel’-deltagere

Hvad går den ud på?

- Jeg skal ind og blive venner med alle og måske være lidt mere slesk, end jeg var sidst. Der skal måske fedtes lidt mere, og det er en udspekuleret Lenny denne her gang. Jeg skal spille med alt, hvad jeg har, så det er krop, hjerte, sjæl. Den får alt, hvad den kan trække, lover han.