Ree i stor millionhandel

Karsten Rees søn, Christian Ree, har købt ny bolig til over 27 millioner kroner

Christian Ree styrer i dag Ree-imperiet. Foto: Ritzau Scanpix
Christian Ree styrer i dag Ree-imperiet. Foto: Ritzau Scanpix

Ikke alle og enhver har midlerne til at lægge på den anden side af 20 millioner for en bolig.

Det hjælper selvfølgelig langt hen ad vejen, hvis man er direktør, succesfuld forretningsmand og ovenikøbet søn af en af landets rigeste mænd.

Christian Ree er alle tre ting - og han har netop købt en kæmpevilla på over 530 kvadratmeter nord for København for et tocifret millionbeløb. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen endte med et hammerslag på hele 27,75 millioner, hvilket er noget under den oprindelige udbudspris på 32 millioner kroner, som villaen i vinteren 2019 kom til salg for hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, der har solgt boligen.

Står til at arve Rees milliarder: - Hold da kæft, de har meget at lære endnu

37-årige Christian Ree kan nu sammen med sin kone, Cecilie Rolbøl Correll, rykke ind i huset, der tidligere har tilhørt koncertarrangøren, Kim Worsøe, der ejede og boede i ejendommen. Efterfølgende overtog sønnen og forretningsmanden, Peter Worsøe, Vedbæk-ejendommen.

Det er her, Christian Ree og hans familie skal bo. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Det er her, Christian Ree og hans familie skal bo. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Villaen, som Christian Ree netop har købt, ligger på en næsten 2,3 hektar stor grund uden for Vedbæk i Nordsjælland og er en stråtækt ejendom fra 1946.

Det er også i Vedbæk, at Karsten Ree bor. Siden han for nogle år siden blev syg af både en blodprop og kræft, har han sat gang i et generationsskifte. Det betyder, at det i dag er Christian Ree, der står i spidsen for Ree-imperiet.

Kræftramt Ree deler ud af formuen: Sådan fordeles guldet

Ud over Christian Ree er Karsten Ree far til 47-årige Rikke samt Oliver og William, der begge er midt i 20'erne.

Se de dyreste villaer til salg lige nu her