Remee: Denne X Factor-dommer står voldsomt stærkt

Remee ser på nuværende tidspunkt ikke sig selv som favoritten til at vinde X Factor. Mette Lindberg mener derimod, at alle dommere har gode kort på hånden

Remee: Denne X Factor-dommer står voldsomt stærkt

Remee fortæller her, om hvad han synes om sine deltagere til X-factor 2016

Der er lidt under to uger til det første live-show i X Factor, og dommerne har derfor nu valgt, hvilke deltagere de skal have på scenen. Og selvom Remee er glad for de grupper, han tager med sig, føler han ikke, at han er den dommer med de bedste kort på hånden.

Det fortalte han til Ekstra Bladet under dette års udgave af ’Danmarks Indsamling’, der blev afholdt i Tivolis Koncertsal lørdag aften.

- Jeg føler mig ikke umiddelbart som favoritten. Men jeg har valgt nogle mennesker, som jeg virkelig har en stor empati for, og som jeg har lyst til at arbejde med - og gøre det bedste, jeg kan, med, sagde hitmageren.

’Mette står voldsomt stærkt’
Remee fik grupperne, Thomas Blachman de ældre, mens den nye dommer i X Factor, Mette Lindberg, fik de unge, da der blev uddelt kategorier.

- Du siger, du ikke er favoritten. Hvem har de bedste kort på hånden af jer tre?

- Umiddelbart står Mette voldsomt stærkt, siger Remee, før han fortsætter:

- Thomas har også nogle virkelig dygtige. Det har jeg også….det skal bare lige frem i lyset.

Lindberg: Vi har alle sammen gode kort
Mette Lindberg føler heller ikke trang til at beklage sig over de unge deltagere, hun har med i live-shows:

- Jeg føler mig meget privilegeret. Jeg er ret lykkelig for dem, jeg har. Jeg har ikke fulgt helt med i, hvor de andre dommere er nået hen med deres deltagere nu, så jeg glæder mig rigtig meget til at se det.

- Men jeg tror, at vi alle sammen har nogle gode kort på hånden. Så bliver det spændende at se, hvad folk siger til det hjemme i stuerne. Det er jo dem, der i sidste ende stemmer, siger Mette Lindberg.

Det er på fredag klokken 20 på DR1, det bliver vist, hvilke tre deltagere dommerne tager med i live-shows.