Remee elsker farrollen: Vil have flere børn

41-årige Remee og 23-årige Mathilde Gøhler blev forældre til en pige for ni måneder siden og ved allerede, at det ikke bliver sidste gang

Mathilde Gøhler og Remee vil forøge børneflokken med tiden. (Foto: Jonas Olufson)
Mathilde Gøhler og Remee vil forøge børneflokken med tiden. (Foto: Jonas Olufson)
Følg Danske kendte

Musikproduceren Remee og modelkæresten Mathilde Gøhler har været ekstremt heldige med deres knap ni måneder gamle datter Kenya. Hun volder nemlig så få problemer, at forældreparret har lyst til at få et barn mere.

Remee og Mathilde til X Factor med baby-Kenya

Skal have system i det hele
41-årige Remee, der også har en teenagedatter fra et tidligere forhold, er i hvert fald hurtig til at bekræfte ønsket om endnu en positiv graviditetstest, da han og kæresten står på den blomstrede løber til ELLE Style Awards tirsdag aften i København.

- Ja, vi skal have flere børn. Vi skal lige have system i det hele, så måske ikke flere i denne her uge, men jeg er i hvert fald ikke skræmt, lyder det afslappet fra Remee, mens 23-årige Mathilde Gøhler erklærer sig enig med et smil og et nik.

Får hjælp
Der er ikke den mindste træthed at spore hos kendisparret, selv om de har en lille pige derhjemme. Når de har brug for en friaften, er der nemlig hjælp at hente.

- Kenya er hos sin mormor, som er sød til at passe hende hver gang, vi har brug for det. Det er jo genialt, at man stadig kan leve sit liv, selv om man har et lille barn, og vi føler ikke, at vi kompromitterer noget, siger Remee.

Men det er vist heller ikke nogen svær opgave, Mathilde Gøhlers mor er sat på. I hvert fald ikke, hvis man skal tro de rosende ord fra Kenyas forældre.

- Jeg synes, at jeg siger det hele tiden, men hun er simpelthen verdens nemmeste barn. Hun sover tolv timer hver nat og har gjort det lige fra starten, smiler Mathilde Gøhler.

Mens Remee netop har åbnet sin nye natklub ARCH og indrømmer, at han sikkert arbejder mere end andre nybagte forældre, har modellen Mathilde Gøhler valgt at holde arbejdstimerne på et minimum.

- Jeg har lavet et par kampagner, men jeg forsøger at arbejde på så få ting som muligt. Jeg vil gerne have fuld fokus på Kenya og følge hendes udvikling. Det går godt nok stærkt, siger Mathilde Gøhler.

Seneste nyt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.