Remee om Hans Ottos søn: Jeppe var en følsom sjæl

Den kendte musiker Remee var fortrolig med Jeppe Bisgaard, Hans Otto Bisgaards søn, der nu er død

Jeppe Bisgaard var en af pionererne på den danske hiphop-scene. Allerede, mens genren endnu var langtfra den udbredelse, der er tilfældet i dag
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Musikeren og musikproduceren Remee, oplevede at komme tæt på Hans Otto Bisgaards søn, Jeppe Bisgaard, som fredag afgik ved døden efter lang tids sygdom. Jeppe Bisgaard døde 47 år gammel af en tumor i hjernen.

- Jeg var fan af ham som skribent i MIX og som medlem af Solid Posse og var derfor pavestolt, da jeg som 16-årig blev inviteret hjem til ham i Roskilde - vi blev fortrolige, talte om alting, musik, filosofi og kultur - Jeg husker ham som et sjældent og dejligt menneske, skriver Remee i en sms til Ekstra Bladet.

Det er mange år siden han har set Jeppe Bisgaard, men han beskriver ham som en følsom sjæl, der var dyb, intelligent, følsom og dedikeret.

- Flere burde egentlig tænke over, hvordan de vil blive husket. Kondolerer til hans familie og nærmeste, skriver Remee.

Jeppe Bisgaard døde 47 år gammel af en tumor i hjernen. Her ses han med sin far, Hans Otto Bisgaard.
Jeppe Bisgaard døde 47 år gammel af en tumor i hjernen. Her ses han med sin far, Hans Otto Bisgaard.
 

Dan Rachlin: Gjorde ondt at se ham syg
Også den kendte radiovært Dan Rachlin mødte Jeppe Bisgaard, der var hiphop-pioner i den fælles musikbranche i halvfemserne, hvor Dan var radiovært på Voice.

Hans Otto Bisgaards søn er død

- Det vigtigste for mig er at sige, at han var et menneske med stor kærlighed og lidenskab for en bestemt musiktype, og det brændte igennem også hos mig, siger Dan Rachlin.

Hvilket indtryk fik du af ham?

- Jeppe var en skøn humoristisk fyr, og vi har helt sikkert drillet hinanden masser af gange, og også de sidste par gange vi har mødt hinanden.

- Jeg er jo passioneret FCK-fan og ham og hans far var jo kæmpe Brøndbyfan. Så jeg er helt sikker på, at der også er faldet et par drillekommentarer omkring fodbold.

- Jeg mødte ham desværre også inde på Østerbrogade for omkring et år siden, sammen med en ven, hvor vi sad i en bil. Og der blev jeg enormt ked af det. Fordi, der kunne jeg godt se, at han var rigtig syg. Det er jo ikke noget, der er kommet krybende i løbet af det seneste stykke tid. Det er jo noget han har kæmpet med i mange år.

- Flere burde egentlig tænke over, hvordan de vil blive husket. Kondolerer til hans familie og nærmeste, skriver Remee. Foto: Stine Tidsvilde
- Flere burde egentlig tænke over, hvordan de vil blive husket. Kondolerer til hans familie og nærmeste, skriver Remee. Foto: Stine Tidsvilde
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind