Remee: Sådan bliver lille Kenyas første jul

Remee og kæresten Mathilde Gøhler skal for første gang fejre jul med deres lille datter, og det bliver helt stille og roligt

De nybagte forældre Remee og Mathilde tager den med ro i julen. (Foto: Mogens Flindt)
De nybagte forældre Remee og Mathilde tager den med ro i julen. (Foto: Mogens Flindt)

Remee og Mathilde Gøhler. (Foto: Mogens Flindt). Danske kendte Remees kæreste: Graviditeten var ikke planlagt

Julen bliver noget anderledes i år for popsnedkeren Remee og kæresten Mathilde Gøhler.

For fire måneder siden gik den lille familie fra at være to til tre, da en lille sommerbaby så dagens lys, og nu skal parret for første gang fejre jul som nybagte forældre til datteren Kenya. Der er dog ikke lagt op til noget helt ekstraordinært.

- Vi har ikke de store planer, og hun fatter jo ikke en skid endnu. Så længe vi er der, og det er hyggeligt, og hun kan få noget mælk, så er hun for det meste glad, griner han.

Den 23-årige model og den garvede X Factor-dommer regner med, at julen bliver holdt i Danmark.

- Det er ikke helt fast besluttet endnu, men jeg tror, at vi bliver herhjemme, og så kan vi tage ud og rejse efter jul, siger Remee.

Så har parrets lille pige fået et navn. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Remee afslører datterens usædvanlige navn

Intuitiv afslappethed
De nybagte forældre har heller ikke haft travlt med, at der skulle ske noget helt særligt denne juleaften. I stedet tager de det helt stille og roligt, når det kommer til planlægningen.

- Jeg tror bare, at vi tager det i det tempo, som vi har gjort, siden hun blev født. Altså vi har da været det halve af verden rundt, men vi har en meget god intuitiv afslappethed omkring hele det projekt, siger Remee, der også fortæller, at den lille pige har været helt fantastisk lige siden fødslen.

- Det har været så dejligt indtil videre. Hun er den mest glade baby i hele verden, og det er en kæmpe gave, vi har fået, siger han.

Remee kan opleves som X Factor-dommer, når det populære underholdningsprogram har premiere den 8. januar i det nye år.

Remee og Mathilde Gøhler til premiere på filmen 'Hobitten'. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Ren luksus: Remee og model-kæresten i nyt ferie-paradis

Remee blev tidligere på året udnævnt til ambassadør for SOS Børnebyerne. Han rejste til Kenya for at overrække en donation på 50.000 kroner fra Edith og Godtfreds Kirk Christiansen Fond til SOS-børnebyen i Buru Buru i Nairobi og hilste også på sit eget fadderbarn, fem-årige Rei, der bor i børnebyen. (Foto: Jens Honoré) Danske kendte TV: Remee om Afrika-besøg: Har ændret mit liv