Remee tvunget til at droppe åbning af ny klub: - Jeg er så ked af det

Remee åbner ikke den længe ventede klub Arch som planlagt

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Den danske producer har længe set frem til at kunne slå dørene op til en eksklusiv klub i hjertet af København. Men klubben, som er blevet promoveret kraftigt på det seneste og som skulle have 'internationalt potentiale', åbnede alligevel ikke som planlagt fredag aften.

- Vi kan ikke åbne i aften. Vi er ikke klar. Jeg er virkelig ked af det. Klubben er ikke klar med det udtryk, vi gerne vil vise, og så er der også sikkerhedsmæssige hensyn at tage. Det er så komplekse problemer, at vi ikke kan åbne. Jeg er så ked af det, siger Remee til Her&Nu.

Der skulle have været flere internationale gæster med til åbningen. I stedet er de og flere andre hundrede gæster inviteret til Hotel Skt. Petri, hvor festen holdes i stedet for.

- Vi har arbejdet 24 timer i døgnet de sidste to måneder. Folk har arbejdet så hårdt. De er udmattede og brudt grædende sammen. Jeg ved ikke hvordan det føles at få et hjerteanfald, men jeg tror jeg er tæt på, siger Remee til Her&Nu.

Ifølge flere personer foran klubben fredag aften, som har set, hvordan der ser ud inde på klubben, er der meget rodet på stedet. Der hænger angiveligt ledninger ned fra loftet, toiletterne virker ikke, og så skulle der også være fyldt med murestøv derinde.

Da Ekstra Bladet var ankommet for at dække åbningen, mødte flere gæster op, som fik fortalt af dørmændene, at åbningen var lukket, og at festen var rykket.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Remee.

Remee førte 'Embrace' til guldet i dette års X Factor. Sejren kom bag på ham. Hør, hvad han sagde efter finalen her.