Ren luksus: Remee og model-kæresten i nyt ferie-paradis

Efter luksus-opholdet på Seychellerne er sangskriveren og Mathilde Gøhler nu draget til Dubai

Remee og Mathilde Gøhler til premiere på filmen 'Hobitten'. (Foto: Jakob Jørgensen).
Remee og Mathilde Gøhler til premiere på filmen 'Hobitten'. (Foto: Jakob Jørgensen).

Det er tilsyneladende den helt store rundrejse, som Remee, 40, og model-kæresten, Mathilde Gøhler, 23, for tiden befinder sig på.

For ikke mere end nogle dage siden ferierede hitmageren og hans nye kærlighed i drømme-omgivelser på Seychellerne, men nu er parret angiveligt rejst til Dubai som næste skridt på deres romantiske tur, inden Remee skal trække i arbejdstøjet og være dommer i X Factor på DR1 i starten af det nye år.

Det fremgår af billeder fra både Remee  og Mathilde Gøhlers  Instagram-profiler.

Remee og Mathilde Gøhler er på ferie på Seychellerne sammen. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Remee og modelkæresten i ferieparadis

Video af luksushotel
Sangskriveren har lagt en video ud af en helikopter, der lander på det verdenskendte hotel Burj al-Arab i Dubai.

Hotellet har et renomme som det eneste 'syv-stjernede' hotel i verden, ligesom at hotellet kun består af suiter på mellem 169 og 720 kvadratmeter.

Remee og Mathilde kom for sent til premiere på grund af influenza. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Remee flytter sammen med modellen

Samtidig har Mathilde Gøhler lagt et billede ud af sig selv et sted, som hendes 'followers' beskriver som værende i Dubai.

Før turen til Seychellerne og sidenhen Dubai var Remee og Mathilde i november i Nairobi i Kenya for at besøge Remees fadderbarn, Rei, for første gang.

Remee blev tidligere på året udnævnt til ambassadør for SOS Børnebyerne. Han rejste til Kenya for at overrække en donation på 50.000 kroner fra Edith og Godtfreds Kirk Christiansen Fond til SOS-børnebyen i Buru Buru i Nairobi og hilste også på sit eget fadderbarn, fem-årige Rei, der bor i børnebyen. (Foto: Jens Honoré) Danske kendte TV: Remee om Afrika-besøg: Har ændret mit liv

Og man må sige, at parret får oplevet verden sammen, for ud over Nairobi, Seychellerne og Dubai har de nyforelskede også været i Venedig og St. Tropez sammen, siden de blev et par i sensommeren.

Gøhler solbader tæt ved sit hjem. (Privatfoto). Underholdning Så fræk er Remees nye kæreste

Remee dannede indtil i sommer par med en anden model, nemlig Simona Popovic, 25.

Remee og Simona har været kærester i det meste af fire år. Foto: Anthon Unger Danske kendte Slut med Remee og kæresten

Britney sammen med modellerne. Simona Popovic er nummer tre fra venstre. (Foto: Mogens Flindt). Danske kendte Britney i byen med Remees letpåklædte eks