Annonce:
Annonce:

Restaurant-optrin: Beskyldes for truende adfærd

Forsidefruen Jackie Navarro måtte forlade restauranten efter episoden

Jackie Navarro og kæresten, Rasmus Møller, blev centrum for noget af et optrin på restauranten Mash i Charlottenlund. Foto: Mogens Flindt
Jackie Navarro og kæresten, Rasmus Møller, blev centrum for noget af et optrin på restauranten Mash i Charlottenlund. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvad der tegnede til at blive en hyggelig aften i venners lag, udviklede sig fredag til noget af et optrin for forsidefruen Jackie Navarro, hendes kæreste, Rasmus Møller, og et af deres vennepar.

Det skriver B.T. med henvisning til et opslag, Jackie Navarro fredag delte på sin story på Instagram, og som nu er udløbet.

'Værste oplevelse jeg har haft og det skete på Mash Steakhouse. De har nogle syge syge regler,' lød det fra forsidefruen i opslaget.

Over for B.T. har Rasmus Møller forklaret, at både de og deres vennepar fik besked fra personalet på Mash Steakhouse i Charlottenlund om, at de ikke måtte have deres klapvogn stående ved bordet.

Ifølge deres udlægning har personalet bedt dem om enten at følge reglerne eller at forlade etablissementet.

Annonce:

'Uacceptabelt'
Over for Ekstra Bladet udlægger Restaurant Mash dog situationen på ganske anden vis. I en mail forklarer restaurantens ejere, Jesper Boelskifte og Mikkel Glahn, at selskabet, som var til stede 23. juli, gav 'uventet støj'.

'Faktisk henvendte andre gæster sig til vores personale efter hændelsen, fordi de fandt selskabets opførsel og især den truende adfærd helt uacceptabelt,' lyder det i mailen, der fortsætter:

'Egentlig havde vi ikke tænkt os at gøre mere, selvom selskabet heller ikke betalte deres regning, fordi vores personale på den givne aften har fulgt vores regler og service til punkt og prikke'.

Jackie Navarro er blandt andet kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruer', hvor hun deler ud af sit glamourøse liv. Foto: Jonas Olufson
Jackie Navarro er blandt andet kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruer', hvor hun deler ud af sit glamourøse liv. Foto: Jonas Olufson

I mailen forklarer ejerne, at deres sikkerhedsregler foreskriver, at barne- og klapvogne ikke kan stå ved bordene. De skriver videre, at de er kede af den opførsel, deres ansatte har været udsat for.

'Selskabets to mandlige deltagere var truende og overfaldt verbalt personalet. Bl.a. siger en af deltagerne, at han har lyst til at pande den kvindelige tjener en på siden af hovedet. Helt uacceptabelt opførsel uanset,' skriver de og afslutter:

Annonce:

'Vi har ikke mere at sige til denne sag, i respekt for vores andre gæster og vores personale. Vi tager gerne dialogen med selskabet men naturligvis ikke gennem pressen.'

Afviser beskyldninger
Den version kan hverken Rasmus Møller eller Morten Wrem, som var en del af selskabet, dog genkende.

Til Ekstra Bladet forklarer Jackie Navarro og Rasmus Møller, at de er meget uforstående over for anklagerne:

- Jeg er helt rystet over deres udtalelser. Det er faktisk helt forkert, det de skriver. Og jeg er så uforstående over for, at de ikke giver os en løsning frem for at håndtere det på den måde. Jeg har endda set, at en har kontaktet Mash angående medbragte klapvogne, hvor Mash skriver, at klapvogne er velkomne. Vi har været der før, og der har aldrig været problemer, lyder det fra Jackie Navarro.

- Restauranten forklarer, at en i selskabet skulle have sagt til en tjener, at han ville pande hende en på hovedet. Kan I genkende det?

Annonce:

- Når man går fra en restaurant i arrigskab, er det selvsagt, at vi ikke gav dem en guldmedalje. Så vi fik da sikkert sagt noget med, at de gav dårlig service, eller at det var et dårligt sted. Men der er ikke nogen, der har sagt noget om at pande en på hovedet eller truet nogen. De har bare forsøgt at dreje fokus over på noget andet, siger Rasmus Møller og tilføjer:

- Jeg er så chokeret over, at de ikke har været mere løsningsorienterede over for deres gæster. De burde have givet os en undskyldning, forklarer Rasmus Møller.

- Sindssygt ydmygende og ubehageligt

Over for B.T. har parrets ven Morten Wrem, der var til stede, afvist beskyldningerne.

Til Ekstra Bladet forklarer han, at han mener, restaurantens måde at håndtere situationen på har været helt hen i vejret.

- Tidligere har vi fået lov til at tage vores klapvogn med ind på restauranten, men det kunne vi pludselig ikke nu. Jeg mener ikke, det er en løsning at tilbyde os enten at sætte klapvognen med vores fire måneder gamle baby om på den anden side af bygningen, ud på parkeringspladsen eller at sætte ham i en højstol, siger han.

Han afviser at have opført sig truende over for personalet.

- Det var sindssygt ydmygende og ubehageligt, at vi var nødt til at sige til vores datter, at vi ikke kunne være der, fordi der ikke var plads til hendes lillebror, siger han og tilføjer:

- Jeg synes det er uprofessionelt, og jeg kan garantere, at der ikke på noget tidspunkt var en truende adfærd fra vores side.

Efterfølgende har Morten Wrem kontaktet restauranten for at få en dialog, forklarer han.

- Jeg har rakt ud for at tale om det. Jeg bor i Skovshoved og ønsker stadig at komme i deres restaurant, men de har har ikke været interesserede i at kontakte mig, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: