Richard Ragnvald brækker sig over flygtningeindsamling: Glemmer de hjemløse

Den kendte dansktop-sanger er utilfreds med, at Danmarks Radio og TV2 ikke samler ind til de danske hjemløse

Dansktop-sangeren Richard Ragnvald er træt af de mange indsamlinger til fordel for flygtninge. Han mener, at man overser de danske hjemløse. Foto: All Over
Dansktop-sangeren Richard Ragnvald er træt af de mange indsamlinger til fordel for flygtninge. Han mener, at man overser de danske hjemløse. Foto: All Over
Følg Danske kendte

En kommentar på Facebook fra den kendte dansktop-sanger Richard Ragnvald er gået viralt på de sociale medier. Sangeren har nemlig valgt at give sin mening til kende om de mange indsamlinger til fordel for flygtninge og især Danmarks Indsamlingen, der lørdag blev vist på DR. Her blev der indsamlet 97.870.606 kroner. Penge som skal gå til de fattigste i verden.

Og han er træt af det.

- Nu syntes jeg snart at alle de danske solister / artister og skuespillere, skulle skulle stå sammen om at lave et kæmpe indsamlings show til fordel for de hjemløse i Danmark. Det vi har set i aften har for mig kun været et stort reklame show. Det kan ikke være rigtigt at DR og TV2 overser disse mennesker, skriver sangeren til en artikel på sin Facebookside.

 

Over for TV2 siger han blandt andet, at han brækker sig over at høre om de mange flygtninge, der lige for tiden fylder mediebilledet.

- For at være helt ærlig, så er jeg sgu ved at brække mig over, vi hele tiden høre om alle de flygtninge, vi skal hjælpe. Selvfølgelig skal de hjælpes, men det skal være i nærområderne. Det sætter mit pis i kog, at man overser de hjemløse, siger Richard Ragnvald til mediet.

Og artiklen, som sangeren delte og kommenterede på sin Facebook, handlede om at lave en Danmarks Indsamling til fordel for de danske hjemløse. Og det er netop dem, Richard Ragnvald mener, man overser.

- Jeg er sikker på, hvis man lavede et kæmpe stort underholdningsprogram for disse mennesker ville der kommer rigtig mange penge i kassen så de for det første kunne få et sted hvor de kunne være i den kolde tid. Danmark, vi kan ikke være det bekendt, slutter han sin Facebook-kommentar.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time