Annonce:
Annonce:

Rigmand giver svimlende millionrabat

Harald Holstein-Holstenborgs har solgt sin store millionvilla i Espergærde

Her ses det luksuriøse hus. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Her ses det luksuriøse hus. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Rabat, tilbud, kup.

Kært barn har mange navne, og det er nok de færreste danskere, der kan stå for muligheden ved at spare lidt penge - måske særligt, hvis det, man kigger på, er meget dyrt.

Måske er det netop rabatten, der har tiltrukket køberen af Noa Noa-stifteren Harald Holstein-Holsteinborgs kæmpestore millionvilla i Espergærde.

Det er i hvert fald ikke mere end en måned siden, at den svimlende udbudspris på 50 millioner kroner blev sænket med fem millioner - og nu er den 726 kvadratmeter store villa med havudsigt blevet solgt.

Popstjerne sælger luksuriøs villa

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset fra 1930 byder - udover det store boligareal med herskabelige deltaljer som stuk, porcelænskaminer og stukloft -  også på en garage med en lejlighed, et badehus og en badebro med direkte adgang til bølgerne i Øresund.

Annonce:

Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen bekræfter salget af rigmandens hjem i Nordsjælland, men har ikke yderligere kommentarer til handlen eller prisen.

Her ses grundlæggeren af Noa Noa. Foto: Jan Sommer
Her ses grundlæggeren af Noa Noa. Foto: Jan Sommer
 

Dyreste handel i år?
Den præcise salgspris på Holstein-Holsteinborgs strandvejsvilla må vente, til handlen tinglyses, men med en sidst kendt udbudspris på 45 millioner kroner kan det ifølge Boliga.dk gå hen at blive den største villahandel i år.

Her lidt over to måneder inde i året er den hidtil dyrest solgte villa i 2020 en 444 kvadratmeter stor en af slagsen fra 1992 på Vedbæk Strandvej lige ned til vandet.

Sætter vildt kunstnerhjem til salg

Den svimlende salgspris lød på hele 38 millioner kroner - altså syv millioner kroner under prisen på Noa Noa-rigmandens villa.

Annonce:

Ti millioner kroner længere nede ad skalaen ligger den næstdyreste hushandel i år: En herskabelig villa fra 1889 i Hellerup. Her blev et 250 kvadratmeter stort hus på Carolinevej solgt for 22,5 millioner kroner efter tre måneder på markedet. 

Harald Holstein-Holsteinborg stiftede Noa Noa med broderen Lars Holstein-Holsteinborg. De solgte koncernen for over et årti siden - et salg der ifølge Berlingske har været med til at placere dem i top 100 over Danmarks rigeste.

Se rigmandens strandvejsvilla her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: