Rigmand giver svimlende millionrabat

Harald Holstein-Holstenborgs har solgt sin store millionvilla i Espergærde

Her ses det luksuriøse hus. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Her ses det luksuriøse hus. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Rabat, tilbud, kup.

Kært barn har mange navne, og det er nok de færreste danskere, der kan stå for muligheden ved at spare lidt penge - måske særligt, hvis det, man kigger på, er meget dyrt.

Måske er det netop rabatten, der har tiltrukket køberen af Noa Noa-stifteren Harald Holstein-Holsteinborgs kæmpestore millionvilla i Espergærde.

Det er i hvert fald ikke mere end en måned siden, at den svimlende udbudspris på 50 millioner kroner blev sænket med fem millioner - og nu er den 726 kvadratmeter store villa med havudsigt blevet solgt.

Brandon Beal sætter sit danske hjem på markedet. Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2016 Intl. kendte Popstjerne sælger luksuriøs villa

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset fra 1930 byder - udover det store boligareal med herskabelige deltaljer som stuk, porcelænskaminer og stukloft -  også på en garage med en lejlighed, et badehus og en badebro med direkte adgang til bølgerne i Øresund.

Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen bekræfter salget af rigmandens hjem i Nordsjælland, men har ikke yderligere kommentarer til handlen eller prisen.

Her ses grundlæggeren af Noa Noa. Foto: Jan Sommer
Her ses grundlæggeren af Noa Noa. Foto: Jan Sommer
 

Dyreste handel i år?
Den præcise salgspris på Holstein-Holsteinborgs strandvejsvilla må vente, til handlen tinglyses, men med en sidst kendt udbudspris på 45 millioner kroner kan det ifølge Boliga.dk gå hen at blive den største villahandel i år.

Her lidt over to måneder inde i året er den hidtil dyrest solgte villa i 2020 en 444 kvadratmeter stor en af slagsen fra 1992 på Vedbæk Strandvej lige ned til vandet.

Thomas Eje sælger nu sit hus. Foto: Anders Brohus Danske kendte Sætter vildt kunstnerhjem til salg

Den svimlende salgspris lød på hele 38 millioner kroner - altså syv millioner kroner under prisen på Noa Noa-rigmandens villa.

Ti millioner kroner længere nede ad skalaen ligger den næstdyreste hushandel i år: En herskabelig villa fra 1889 i Hellerup. Her blev et 250 kvadratmeter stort hus på Carolinevej solgt for 22,5 millioner kroner efter tre måneder på markedet. 

Harald Holstein-Holsteinborg stiftede Noa Noa med broderen Lars Holstein-Holsteinborg. De solgte koncernen for over et årti siden - et salg der ifølge Berlingske har været med til at placere dem i top 100 over Danmarks rigeste.

Se rigmandens strandvejsvilla her.