Rigmand sælger liebhaver-villa for stort millionbeløb

Aarstiderne-stifteren Søren Ejlersen har solgt sin villa i Charlottenlund for 10,2 millioner

Aarstiderens stifter Søren Ejlersen kan sætte 10,2 millioner ind på kontoen efter boligsalg. Foto: Finn Frandsen
Aarstiderens stifter Søren Ejlersen kan sætte 10,2 millioner ind på kontoen efter boligsalg. Foto: Finn Frandsen

Hvis sælger efterlader en 'velkommen til jeres nye hjem'-kurv til den nye ejer af dette 180 kvadratmeter store hus i Charlottenlund, bliver det nok næppe den sædvanlige fletkurv med vin og chokolade, men nok nærmere en trækasse med årstidens frugt og grønt.

Det er nemlig succesiværksætteren Søren Ejlersen, der står bag måltidsvirksomheden Aarstiderne, der sammen med sin frue, Anne Mette, har kunnet skrue navneskiltet af hoveddøren. Og det på rekordtid.

Parret udbød nemlig deres villa på Henriettevej nær Ordrup Kirkegård til salg i november og 39 dage efter kunne ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen, der har stået for salget, atter hente sit skilt i forhaven.

Dermed blev huset ifølge tal fra Boliga.dk solgt knap 2,5 måneder hurtigere, end villaerne i Gentofte kommune i gennemsnit skiftede hænder sidste år.

Søren Ejlersens solgte villa i Charlottenlund.  Foto: Ivan Eltoft Nielsen.
Søren Ejlersens solgte villa i Charlottenlund. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Over 10 millioner
Huset fordeler sine kvadratmeter på tre plan og blandt andet en hall, en stue med ildsted og flere værelser med en 'særligt levende atmosfære', som Eltoft Nielsen skrev i salgsopstillingen.

Alt det har de nye ejere betalt 10.225.000 kroner for, hvilket altså vil sige, at Aarstiderne-familien har givet 575.000 kroner i afslag. Udbudsprisen lød nemlig på 10,8 millioner kroner - eller hvad der svarer til en kvadratmeterpris på runde 60.000 kroner.

Prisen er således også i den pæne ende af boligmarkedet. Ifølge Boligas seneste måling af landets gennemsnitlige udbudspriser lød kvadratmeterprisen i Charlottenlund nemlig på godt 53.900 kroner midt i januar 2018.

Det gør liebhaver-området til landets tredjedyreste sted at købe hus - kun overgået af nabobyen Klampenborg, hvor en gennemsnitlig huskvadratmeter udbydes til 54.576 kroner og Østerbro i København, hvor husene udbydes til landets højeste kvadratmeterpriser, nemlig 63.659 kr.

Du kan se flere billeder af villaen HER.