Rikke Gøransson: Paradise-baby er ingen hindring

Den smukke Paradise-værtinde er klar til børn i fremtiden - og hun mener ikke, at det kommer til at gå ud over jobbet som Paradise-vært

Rikke Gøransson og kæresten Mads drager snart på eventyr, og det er helt okay, hvis der kommer en gevinst med hjem. Foto: Anthon Unger
Rikke Gøransson og kæresten Mads drager snart på eventyr, og det er helt okay, hvis der kommer en gevinst med hjem. Foto: Anthon Unger
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

MEXICO: Optagelserne til den næste sæson af Paradise Hotel er netop i gang og endnu en gang er det Rikke Gøransson, der kommer til at guide deltagerne igennem de 42 optage-dage og finde en vinder i finaleugen.

Hun har været vært for programmet i ti sæsoner og er nu i gang med den ellevte af slagsen, og selvom hun og kæresten Mads Madsen har planer om at få børn i fremtiden, tror hun stadig, at hun vil have rollen som Paradise-vært, når det sker.

Nu skal du jo på eventyrs-ferie med din kæreste Mads efter optagelserne. Hvad hvis du kommer ud på den anden side af året, og finder ud af, at du er gravid?

- Jamen så skal vi jo have et barn, siger tv-værten og smiler.

Er det så slut med Paradise?

- Jeg ved ikke, om jeg kan stå højgravid herinde, vi må bare tage det som det kommer. Der ville nok være nogle komplikationer forbundet med det og programmet, men det finder ud af, der kan jo være komplikationer med alt, fortæller Rikke Gøransson.

Men selvom hun og kæresten er klar til nye opdagelser, så er en baby ikke umiddelbart det ikke det næste punkt på dagsordnen, for det forelskede par, der har været sammen i ti måneder.

- Jeg har overhovedet ikke noget i ovnen, og jeg har ikke planlagt det. Vi skal have børn, forhåbentlig, en eller anden dag.

Ekstra Bladet har mødt Rikke Gøransson i Mexico under optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel. Foto: Anthon Unger
Ekstra Bladet har mødt Rikke Gøransson i Mexico under optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel. Foto: Anthon Unger

Børnene må gerne se med
Selvom Rikke Gøransson ikke ved, hvornår det er det rigtige tidspunkt til en baby, så har hun allerede lagt fast, at barnet eller børnene gerne må se, hvad hun laver, når hun er på arbejde.

- Selvfølgelig må de se Pradise. For mine børn ville godt kunne kende forskel på virkelighed og reality. Reality er jo også en afspejling af virkeligheden, men giver du dine børn nogle værktøjer med hjemmefra, så burde de også kunne være i stand til at vurdere, hvad der er godt og skidt og rigtigt og forkert, fortæller tv-værten.

Kan ikke blive for gammel
Rikke Gøransson rundede i marts  30 år, og har derfor nået en alder, der er en del over gennemsnittet af deltagerne i programmet. Men hun mener ikke, at hun er eller kan blive for gammel til at være vært for bikini- og badebuks-programmet.

- Jeg synes ikke, at man kan sætte et årstal på. Jeg tror, at det bliver, når jeg synes, det er malplaceret, at jeg står der. Jerg tror, at seerne til Paradise og jeg vi følges ad. Vi er venner. Og jeg laver det gerne til fansne og til seerne, så længe jeg synes det er sjovt, og jeg føler, at jeg passer ind.

Programredaktør Mads Lindemann mener heller ikke, at Rikke Gøransson kan blive for gammel til programmet.

- Det kan da godt være, at hun vil søge nye udfordringer, når hun fylder 60 år, men ellers er hun nok værtinde, så længe, hun selv vil, fortæller han til Se og Hør.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+