Annonce:
Annonce:

Riskær med store planer: Vil sælge cannabisblomster i Danmark

Forretningsmanden måtte se sin cannabisklinik herhjemme dreje nøglen om tilbage i 2020, men har stadig gang i et cannabiseventyr i Uruguay. Nu vil han ekspandere til Danmark næste år

Klaus Riskær har stor succes med sine forretninger i Sydamerika. Til Ekstra Bladet fortæller han, at konceptet er på vej til Danmark

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Klaus Riskær Pedersen er still going strong og var i glimrende humør, da han troppede op på den røde løber mandag aften.

Her gjaldt det gallapremieren på Lars von Triers 'Riget Exodus', og Klaus Riskær, der snart barsler med et nyt cannabiseventyr i Danmark, så meget frem til den tredje sæson af gyserserien.

- Alt, hvad jeg har hørt fra dem, som kender den og har været med til at lave den, er, at den er fantastisk. Det er jo Lars von Trier, der har lavet noget, han er god til. Jeg tror, at han godt kan lide at lave 'Riget'. Og det er rigtig vigtigt, at han godt kan lide det, når han laver noget. Jeg tror, det bliver en rigtig, rigtig positiv oplevelse. Jeg glæder mig meget til at se den, lyder analysen fra Klaus Riskær.

- Jeg er helt sikker på, det nok skal blive meget fornøjeligt, indskyder kæresten, Anna Pia Lykke Ring, 29.

Annonce:

- Klaus, apropos det der med at arbejde med noget, man godt kan lide - det karakteriserer jo også dig. Hvordan går det med dine forretningseventyr i Sydamerika?

- Det går rigtig godt. Det har vi stadigvæk. Vi laver brød i Argentina og har åbnet 15 bagerforretninger det seneste halvandet år. Så der laver vi wheat (hvede, red.). Og i Uruguay laver vi cannabis - altså weed. Så det er wheat og weed, griner Klaus Riskær og fortsætter:

- I Uruguay har vi jo en cannabisfarm, og vi regner med at få det til Danmark her i starten af det nye år rent faktisk. Da trækker jeg det ind her til Danmark, og så kommer vi med cannabisblomster til dem, der har lyst til det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Klaus Riskær er far til seks børn med fem forskellige kvinder. Hans blot treårige sø,n Adam, har han sammen med sin nuværende kæreste, Anne Pia Lykke Ring. De har været sammen siden 2017. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Klaus Riskær er far til seks børn med fem forskellige kvinder. Hans blot treårige sø,n Adam, har han sammen med sin nuværende kæreste, Anne Pia Lykke Ring. De har været sammen siden 2017. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

Cannabisklinik droppet
Tilbage i 2020 forsøge Klaus Riskær Pedersen sig med et andet cannabiseventyr i det danske. Han nåede dog ifølge Finans.dk kun at have en cannabisklinik i halvandet år, før den måtte lukke. Klinikken, der lå i Riskær-familiens ejendom på Gl. Strand i København, gav underskud, og da pengene slap op, sagde man stop.

Målet var at åbne en kæde, og at smerteklinikkerne skulle ligge fem forskellige steder i landet, hvor man tilbød medicinsk cannabis i abonnement.

Det viste sig dog ikke at være så god en forretning som håbet, men nu forsøger Riskær sig altså med cannabisblomster i stedet.

Sjovt at være politiker
Klaus Riskær har da også masser af tid til at tage sig af sine forretningseventyr, for karrieren som politiker er slut for nu. Sådan var det ikke ved seneste valg, hvor han som bekendt stillede op, og nu hvor vi står på tærsklen til et nyt valg, kan det godt gibbe lidt i hans 67-årige krop.

- Det var sjovt at være med i, og jeg kunne da egentlig godt tænke mig at være med igen. Men det løb er kørt.

Også på kærlighedsfronten går det glimrende for Klaus Riskær.

Annonce:

- Alt er dejligt, alt er lækkert, siger kæresten Anna Pia Lykke Ring, mens 35 år ældre Klaus Riskær nikker bekræftende.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Leif fra 'Landmand søger kærlighed' håber, at han har fundet sin soulmate igennem programmet. Hør interviewet med ham i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: