Robert Hansens utrygge barndom: Stak af som 12-årig

Et hjem præget af alkohol gjorde barndommen utryg for skuespilleren, der derfor i perioder boede på et vaskeri i stedet

Se Robert Hansen fortælle om sin barndom, der var præget af alkohol.

- Jeg var bange for, der var nogen, der mistede besindelsen eller blev sure. Mine forældre, der skændtes, eller at min far ville forsvinde på druk, fortæller den 36-årige skuespiller.

Sådan siger Robert Hansen, når han i aftenens afsnit af programmet 'Robert Hansen - tilbage til livet' tænker tilbage på sin barndom.

En barndom som i den grad var præget af alkohol, hvilket gjorde de unge år utryg for den lille Robert.

Robert Hansen fortæller i et nyt program om sin kamp tilbage til det normale liv. (FOTO: Philip Davali) Danske kendte Robert Hansens kamp: Jeg ville bare løfte min søn igen

Utrygheden i hjemmet gjorde at Robert Hansen hele tiden følte, han skulle være 'på' for at holde stemningen oppe.

- Jeg blev god til at læse situationer. Jeg blev ham, der skulle gå ind og redde situationen ved at sige noget sjovt. Det var meget usikkert og ubehageligt.

(FOTO: Philip Davali) Danske kendte Robert Hansen efter operation: Jeg kan høre min hjerteklap hele tiden

Til sidst blev det hele for meget for Robert Hansen, der derfor allerede som 12-årig valgte at stikke af hjemmefra og i stedet 'flyttede ind' på et vaskeri.

- Det var helt skævt. Det var mit oprør på en måde. En slags 'ved du hvad? Fuck, det her. Nu gider jeg ikke være med mere', siger han om den drastiske beslutning.

Se klippet med Robert, der fortæller om sin barndom i klippet over artiklen og se hele afsnittet af 'Robert Hansen - tilbage til livet' i aften klokken 21 på Kanal 4.

Plus Robert Hansens kamp tilbage til livet: Jeg kan ikke vænne mig til lyden fra mit bryst