Annonce:
Annonce:

Roberts rocker-brøler: Fjerner HA-billede

Skuespilleren piller Instagram-foto ned, hvor han sidder på en hvid Hells Angels-motorcykel

Robert Hansen har medvirket i en række spillefilm og tv-serier, heriblandt 'Anja og Viktor'-filmene. Foto: Mogens Flindt
Robert Hansen har medvirket i en række spillefilm og tv-serier, heriblandt 'Anja og Viktor'-filmene. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det kan nemt gå lidt for hurtigt, når man har en Harley-Davidson mellem benene.

Det gjorde det for Robert Hansen. På Instagram.

Den 40-årige darling, skuespiller og Hjerteforeningen-ambassadør har fjernet et opsigtsvækkende foto fra sin Instagram-profil, hvor han i grønne omgivelser stolt poserer på en hvid MC med et Hell Angels-logo fra Copenhagen-chapteret malet på tanken.

Robert Hansen lagde billedet, som Ekstra Bladet har set, op på sin profil i juni med hashtagget #borntobewild. Samtidig tjekkede han i opslaget ind på bøfrestauranten MASH.

Billedet blev dog pillet ned, da Ekstra Bladet begyndte at snuse rundt i rockermiljøet med spørgsmål om vildbassen Robert Hansen og den hvide kværn.

Ifølge Robert Hansen er der blot tale om en fascination af hestekræfter og buldrende udstødning. Han hverken kender ejeren eller kan køre motorcykel.

Annonce:

- Nu var jeg sådan set bare ude at spise på MASH, og så kunne jeg høre de der motorcykler, og jeg er jo ikke anderledes end andre mænd, på den måde at jeg synes, de var helt sindssygt flotte.

- Og spurgte jeg jo bare, om jeg ikke måtte få et billede på den kværn der. Jeg har ikke nogen idé om hvordan og hvorledes, jeg synes bare, at de var flotte.

- Det kan du vel godt se, hvad tænker du? siger han.

- Jeg tænker, at den er flot, men også, om Robert er ved at gøre karriere som rocker …

- Ha, ha, ha, ha. Det gør du alligevel. Ha, ha, ha. Nej, der er jeg sgu ked af at måtte skuffe dig. Eller nej, det er jeg faktisk ikke.

- De var bare helt sindssygt flotte, og så spurgte jeg bare. Der var ikke andet i det. Jeg har også lagt en video op, hvor jeg sidder på en anden og får lov til at gasse op.

- Hvorfor pillede du billedet ned?

- Hvad der foregår på mine sociale medier, styrer jeg fuldstændig selv. Det er mit medie. Forestil dig, hvis jeg ringede til dig om en historie, du har skrevet om Bubber.

Annonce:

- Jeg lægger de ting op, jeg vil, og jeg fjerner det, jeg har lyst til at fjerne.

- Det kunne se ud, som om du har noget at skjule …

- Ah, hold dog kæft, mand. Det kunne det også lyde, som om at du har, ikke, siger han.

Andre steder på hans Instagram-profil bliver der tegnet et billede af en omgangskreds med riv i. Blandt 'vennerne' er en tidligere dømt narkohandler og eks-Bandidosrocker.

Robert Hansen mindes ikke bekendtskaberne - selv om han har lagt et foto op, hvor han sidder på en restaurant og hygger med den tidligere dømte narkohandler og den tidligere Bandidosrocker. Under billedet skrev Robert Hansen '#Hængermeddrengene'.

- Jamen, der sidder jo også 20 andre mennesker. Det er bare et billede, og hvem der sidder på det billede, kan jeg jo ikke stå inde for, siger han.

Dette billede er efterfølgende også fjernet fra skuespillerens Instagram profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: