Annonce:
Annonce:

Røber sin hemmelighed

Først var Remee tavs om detaljerne, efter at partneren kom til at afsløre, at et nyt stort projekt er på vej. Men nu lukker hitsmeden op for posen over for Ekstra Bladet

Remee er klar til at kaste sig over et nyt eventyr i nattelivet. Foto: Mogens Flindt
Remee er klar til at kaste sig over et nyt eventyr i nattelivet. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Remee blev noget overrasket, da en af hans partnere for nylig i utide røbede, at de åbner ny natklub sammen.

Men nu er iværksætteren klar til at fortælle mere om planerne i de legendariske københavnske lokaler nær Kongens Nytorv, der tidligere har huset natklubber som Annabels, Emma, Sevilla, Karel van Mander, Sunday og senest At Dolores.

- Haha, ja - udmeldingen tog mig lidt på sengen. Det er jo en ret stor størrelse på en stor adresse med mange ansatte, mange kontakter og alt muligt andet, der skal på plads, før man kan gå ud med sådan en nyhed. Der går 25 håndværkere rundt derinde lige nu, fortæller en glad Remee til Ekstra Bladet og pointerer, at man er ved at have tingene på plads.

Kreativ direktør
Han har penge i det nye projekt, men ejer-konstruktionen er lidt speciel i forhold til, hvad han har været vant til.

Annonce:

- Jeg ejer en del af klubben, men jeg er ikke interesseret i at drive en klub – jeg er interesseret i at skabe den, fordi jeg synes, det er et fantastisk univers, man kan lave. Jeg elsker musikaliteten og visualiteten i det og den energi, det giver – og så ligger det på bagtrappen til vores Social Works-kontor i samme gade, lyder det.

- Kan du uddybe det med ejerskabet?

- Måden, det hele er konstrueret på, kan gøres på mange måder – også ejerskabet. Det er noget lidt andet end min tidligere klub, ARCH, hvor jeg ejede 80 procent. Det er jeg ikke interesseret i, men den måde, vi har skruet det sammen på, passer til det sted i livet, hvor jeg er nu og det, jeg gerne vil bidrage med, siger Remee.

- Hvad er det så, du gerne vil bidrage med?

- Jeg har fået en rolle, der hedder 'kreativ direktør'. Det er vigtigt, at jeg er i en rolle, hvor jeg er en skabende og ikke eksekverende kraft, for så ville jeg brænde sammen. For mig er det bare det bedste at gå og arbejde med hvor fed en oplevelse, man kan give folk, siger Remee.

Han mener, at det er den bedste beliggenhed i hovedstaden til den type virksomhed. 

- Det er de fedeste klublokaler i København. Det skete ved et tilfælde, at det lige pludselig kunne lykkes nu. I de lokaler har man aldrig set noget så fedt som det, vi får lavet lige for tiden, jubler Remee.

Det nye sted, som Remee endnu ikke vil afsløre navnet på, åbner den første weekend i september - dog først for offentligheden om lørdagen.

REMEES PROJEKT I DETALJER

Der er enormt vigtigt for Remee at pointere, at han ikke er den eneste, som har arbejdet hårdt for at få det nye projekt til at lykkes.

- Jeg har fået det team, jeg gerne ville have. Alle de dygtige mennesker med på vognen, som jeg kunne drømme om at have. Jeg skaber det ikke alene, siger Remee og betoner, at alting har skullet ske på ekstremt kort tid.

- Vi har fået Tokyo Blue, der er et kvindeligt kunstner-ensemble, til at lave hovedværket - et lyskunstværk - som man kan se, når man kommer ind ad døren. Kathrine, som jeg har lavet de fleste af mine projekter med, står for indretning og er super kreativ. Søren Le Schmidt laver staff-uniformer. Julie laver blomster og den kendte discjockey Peter Visti er totalt i gang med at nørde musik, røber Remee om nogle af de mange mennesker, der lige nu er i gang med den helt store planlægning.

Han afslører, at det store lokale på natklubben, som i øvrigt i fordums tid var en kæmpe herskabslejlighed, kommer til at have et specielt navn.

- Main room kommer til at hedde The Kármán Room og er inspireret af The Kármán Line (en populær definition på grænsen mellem Jordens atmosfære og det ydre rum, red.). Vi har fået en perfekt ramme at arbejde i, fortæller Remee og uddyber:

- På ZEN og ARCH havde vi altså nogle benspænd i forhold til placeringen i byen og logisitikken. Det var altså sværere at arbejde med, end når du har fem meter til loftet på Kongens Nytorv, en fed terrasse og en stor lounge, slutter Remee.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: