Rørt Puk Elgård overrasket på tv: 'Det er min mor'

Tv-værten er skeptisk over for det okkulte, men har selv oplevet uforklarlige hændelser

Puk Elgårds mor døde for 11 år siden. Foto: Dennis Khardem/TV2
Puk Elgårds mor døde for 11 år siden. Foto: Dennis Khardem/TV2
Følg Danske kendte

Egentlig er Puk Elgård 'bare' vært på 'Det mystiske Danmark', som sendes i aften på TV2. Her møder hun clairvoyante Marzcia Techau, som mener, at hun kan kommunikere med døde.

Blandt andet skal hun forsøge at skabe kontakt til en gruppe menneskers afdøde venner og familiemedlemmer. Puk Elgård følger med fra sidelinjen, men midt i clairvoyance-sessionen kommer den 48-årige vært i fokus.

Marzcia Techau siger nemlig, at hun har fået hul igennem til en kvinde, som Puk Elgård genkender som sin mor.

- Da Marzcia siger, hun har en kvinde igennem, får jeg det helt vildt mærkeligt, og så tænker jeg lige med det samme: 'Det er min mor'. For jeg får sådan en underlig fornemmelse i min krop, som er så intens. Der sker et eller andet i min krop, siger hun i programmet.

Heldigvis har Puk Elgaard så mange dårlige hårdage

Puk Elgård mistede sin mor for 11 år siden, og selv om hun generelt er skeptisk over for det overnaturlige, blev hun alligevel grebet af stemningen under seancen.

- Hun sagde en masse om min mor og beskrev også hendes udseende. Hun sagde, hun havde fat i en elegant, smuk kvinde med et lyst sind, men med problemer i livet. Og så er Marzcia så dygtig, at hun skaber en meget intens stemning, hvor hun kigger direkte på en. I det øjeblik var jeg åben over for det og tænkte: 'Lad os se, hvad hun kan sige', siger Puk Elgård til Ekstra Bladet. 

Se hvad Puk Elgaard nu skal lave

Clairvoyanten siger blandt andet noget om en sommerfugl, der vækker minder hos tv-værten.

- Jeg tænker lige med det samme, at et af de allerbedste minder, jeg har med min mor, var, at hun sagde: 'Nu kommer der en sommerfugl og sætter sig på din kind', og så gjorde hun sådan her med sine øjenvipper på min kind, forklarer tv-værten i programmet og tilføjer, at hun blev bevæget.

I dag er Puk Elgård dog langt fra overbevist om, at hun har været i kontakt med sin afdøde mor.

Puk Elgård kaster op under Aftenshowet

- I det sekund vi var færdige, troede jeg ikke på det længere, og det gør jeg heller ikke i dag. Men i den session tror jeg, at man leder efter noget inden i sig selv. Jeg tror ikke på, at Marzcia har kontakt til ånder, men jeg tror heller ikke, hun snyder. Jeg er sikker på, hun selv mener, at hun har det, siger Puk Elgård, som selv har oplevet uforklarlige episoder.

For nogle år siden så hun, hvad hun beskriver som døden, en kutteklædt skikkelse, gå over en mark fra sin bil på vej til Aalborg. Dagen efter fandt hun ud af, at hendes farmor var død. Hun har også flere gange set spøgelser.

Oplevelsen med den clairvoyante under tv-optagelserne har sat sig sine spor.

- Der har været mange problemer i min opvækst, men det, Marzcia fortæller mig om min mor, er at fokusere på de lyse stunder i stedet for de mørke, så det tog jeg med mig. I stedet for at dvæle ved det svære, har jeg tænkt på de sjove stunder, hvor vi har grinet, så processen har været givtig, forklarer Puk Elgård, som ligesom sin bror, Claus Elgård, tidligere har fortalt om forældrenes alkoholmisbrug.

 

'Det mystiske Danmark' vises i aften kl. 20.50 på TV2.

TV: Tv-vært tæt på at drukne

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt