Rolf Sørensen trækker sig fra 'Vild med dans'

Den tidligere cykelrytter er kommet til skade igen, efter han blev ramt af en fibersprængning tidligere i programmet

Så sent som i fredags var Rolf Sørensen ellers meget begejstret og optimistisk omkring sin videre deltagelse - hør bare her. (Video: Christian Ørtoft)

Rolf Sørensen melder sig ud af 'Vild med dans', efter den fibersprængning, han tidligere har døjet med i programmet, er sprunget op igen.

Det skriver TV2.

Han forklarer over for kanalen, at skaden ramte igen, da han søndag gik på terrassen i sit hjem i Nordsjælland.

- Det havde sneet, og jeg ville tage nogle hynder ind. Så glider jeg på det venstre ben, som er det gode ben. Jeg tænker ikke over det og tager så fra med det højre ben, og så sprang det op igen, fortæller han.

Blodansamling
Ifølge TV2 har Rolf Sørensen flere gange været til lægen i løbet af ugen, og han håbede på at blive klar inden fredag.

Rolf i chok efter 'Vild med dans: Jeg skal undersøges

En smertefuld blodansamling omkring fibersprængningen får ham til at trække sig i dag - dagen inden fredagens udsendelse - på lægens opfordring.

- Lægen konstaterer, at benet er værre end sidst, og der er simpelthen for kort tid til at redde den i land på, siger Rolf Sørensen til TV2.

Stok og bord
Da Rolf Sørensen blev ramt af fibersprængningen for to uger siden, måtte hans dansepartner i programmet, Karina Frimodt, lave koreografien om kort inden fredagens program.

I den alternative version støttede Rolf Sørensen sig til et bord og dansede med en stok, som han også støttede sig til.

Læserne raser over 'Vild med dans': - En kæmpe fiasko

Han haltede ind på scenen og ankom til backstagelokalet med en krykke.

Selvom dansen fik en meget ringe bedømmelse af dommerne, gik Rolf Sørensen alligevel videre på baggrund af sine sms-stemmer.

Rolf Sørensen har generelt fået lave karakterer af dommerne sammenlignet med de andre kendte, men er gang på gang lykkedes at gå videre til næste runde.

Ingen ændringer
'Vild med dans' redaktør, Thomas Richard Strøbech, forklarer over for TV2, at programmet fortsætter uden ændringer i morgen. Det betyder dog, at der kun kommer til at være to nydansere i finalen.

Det var ellers et nyt tiltag i årets sæson, at tre kendte skulle danse i den afsluttende udsendelse.

- Vi er så sent i forløbet nu, og vi kan ikke overføre stemmer fra tre uger i træk, så derfor bliver konsekvensen en finale i Forum Horsens med de to bedste par, siger redaktøren til TV2.

Rolf er ringe: Derfor går det galt i 'Vild med dans'

Thomas Richard Strøbech har ellers tidligere forklaret over for Ekstra Bladet, at såfremt Rolf Sørensen ville trække sig, skulle Laila Friis-Salling danse igen.

Skiløberen blev smidt ud af programmet forrige fredag inden 'Knæk Cancer'-runden i fredags, hvor ingen røg ud af programmet.

'Så siger reglerne, at vi tilbyder pladsen til den danser, der senest har forladt konkurrencen, altså Laila Friis-Salling', skrev han i en mail.

Ekstra Bladet arbejder på at få yderligere kommentarer fra Rolf Sørensen.