Rolfs vilde comeback: Sådan blev han klar igen

Rolf Sørensen måtte tørre øjnene efter sit comeback i 'Vild med dans' ovenpå sin fibersprængning. Se klippet, hvor han fortæller, hvordan han kom til hægterne igen

Se klippet i artiklen, hvor Rolf Sørensen fortæller, hvordan han kom til hægterne efter sin fibersprægning. Video: Christian Ørtoft

Følelserne sad udenpå tøjet i aftes, da 'Vild med dans' rykkede ind i Det Kongelige Teater i forbindelse med TV2's ugelange Knæk Cancer-kampagne.

Rolf Sørensens tårekanaler fyldtes, og han måtte tørre tårerne væk med en serviet under sit interview med værten Sarah Grünewald, efter han havde fremført sin vals, som dommerne kaldte hans hidtil bedste danse.

Tv-vært konkurs: Så meget skylder hun

Den 53-årige tidligere cykelrytter fortæller, at hans følelsesmæssige reaktion skyldtes flere ting.

- Jeg tror hele stemningen. Vi har set de tre dansere, som alle var kræftramte, og det var ligesom, at historierne gik op for mig, og egentlig talt hvad der skete.

- Og så var mit ben og min dans ligegyldig. At de se mennesker kæmpe være stolte og brave. Det var på et andet plan, siger Rolf Sørensen.

Gør comeback
Rolf Sørensen blev ramt af en fibersprængning sidste uge, der resulterede i, at han og hans dansepartner i programmet, Karina Frimodt, måtte lave koreografien om, fordi Rolf Sørensen knapt kunne gå.

Skraber bunden i 'Vild med dans': Reddet af TV2's særregel

Den alternative dans var med hjælpemidler som en stok og et bord, som Rolf Sørensen kunne støtte sig til, men dommer købte den ikke og gav ham en sensationel lav karakter på fem.

I går var han dog tilbage og fik 13 af de hårde dommere.

Se klippet i artiklen, hvor Rolf Sørensen fortæller, hvordan han kom til hægterne efter sin fibersprægning.

Se klippet nedenunder, hvor Rolf fortæller, hvorfor han bliver nervøs inden programmerne.